http://share.matriksdata.com/share.a...08212043439489
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
http://share.matriksdata.com/share.a...08212043439489
Simdi olan olmus.onumuzdeki surece odaklanalim arkadaslar.cok kisinin maliyeti yuksek anlasilan.oyuzden cagriya cevap gelmiyor.hisse cok kisi maliyetime gelsede satsam kacsam dusuncesi olusmus.cogu kisi 98 ulasirsa ben giderim en tepeden dusuncesinde.bir cok kisinin anlayamadigi.adamlar cok ince planlar yapmis.spk bunlara hizmet ediyor.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala 98 e kafayı takıyorlar yahu böyle bir şartı yok adamın.cagri bittikten sonra cikip gider bu hakkı var .neden analamak istemiyorsunuz
Bir kere ne diyor 3 yıl hissen karsiligi paran takasbankta
3 yıl sonra hisseni alma yukumlulugum bitiyor ortak kalacaksın diyor
Burdan ne anlaaiyorsunuz yahu hayret
Bu ne demek bu farklı bir durum bu şirket bu maddeyi olursa ilk uygulucak
Öteki türlü doğan gazete Demirdöküm hangi birinde 3 yıl takasbank olayı oldu
Onlar anında işi bitirdi onlarca ortak kalamadii zorunlu attı
Burada ne diyor 3 yıl sonra benim hisseni alma zorunkulugum yok ortak kalacan diyor
Eee bana soleeyin bu bu güne kadar çıkan hangi şirkette oldu
Akfendemi doğan gazete demi turkdemir dokumdemi
Hiçbirinde olmadı 3 yıl takasbank hisseni alırım demesi
Cunku onlar ortaklıktan Cikma
Biz önemli nitelik işlemlerden borsadan çıkma
Konular farklı karistirmayin
Adam işi bitirecek daha burda olayı analamayanlar var hayrettt
Çin Ali sizin bile olayı kavrayamayasiniz
İnce noktaları giremeyisinize hayret ettim
Bu 3 yıl hisseni alırım sonra alamam olayı bile bunu anlamanız için çok büyük bir anlam
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sizinle farklı frekaslardayız ben ne anlatırsam siz kendi anlamal istediğinizi anlıyrsunuz.daha önce böyle bir uygulama yk neyi örnek göstereceksiniz.3 sene şirket parasını blke eder sizde verir veya vermezsiniz şu anki şartlarda bu varsayım.
1.spk kabul etti diyrsunuz ben yk.diyrum siz bu yanılgınızı izah edin
2.diyelimki spk.bu şartlarda kabul etti siz verirsiniz başkası verir.şirkette 98 bulur.bende snradan yuzde 98 ile veririrm daha söyleyecek söz bulamıyrum sizi hissenizle başbaşa bırakalım isterseniz yarın verinde ylu açın kardeşim
insanı zrlamayın yeter
Hepinizi güzel güzel okudum. Ekleyecek bir konum yok ancak varsayalım 3 yıl bekledik. Bu 3 yıl içinde ve 3 yıldan sonra hala ortaksak ne faydası olacak. Ortak olarak kardan pay alabilecek miyiz. Genel kurullara mı gideceğiz. Bu kısmı bilen var mı?
Çok ince hesap yapanlarla aynı gemide olmak tan korkulur mu ben 3 yıl beklemeye karar verdim %50 daha takviye yaptım...12 dolarlık koç dan aldıkları hisseyi 48 dolardan verseler koşarlar 4 dolar bile olmayan fiyattan ortak olmaya korkarlar..
Şirket borsadan çıkma onayını SPK dan yuZde 99.9 deil 100/100 aldı
Bu da kesin karar altta koydum
Sırada şirketin kanunen 20 eylülden sonra pay alım zorunluluğunu bitirdikten sonra biste prosudur gereği başvurusu var
Bizt yüksek ihtimal onay verecek ve tahta 5 iş gunu sonu kapanacak
Şirketin bu hakkı var aksiini iddia eden olayı bilmiyordur yada okidugunu anlamiyordur
Haa patronun bu çıkış işine gelmezse başka alternatifler ararsa ona kimse karışamaz devlette humumette SPK da patronun tasarrufuna kimse karışamaz
Olay bu kadar basit
Buradaki yazıp cizenlerle borsa dışında umarım ortak oluruz 45 gün sonra
O zaman bakalim ne yazacaklar
Ben daha önce tahtası kapalı bir sirkette 1 yıla yakın ortak kaldım sıfır daire parası ile
Severim kapalı tahtaları
Şu anda yukluyum sıkıntı yok benim için https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d41b592714.jpg
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi