Sayın editör neden yazıları siliyorsun. Başlarım böyle foruma.
Printable View
Sayın editör neden yazıları siliyorsun. Başlarım böyle foruma.
Yabancının alış tarafına geçmesi tekrar 5 üzerine atmasını sağlayabilir. Ayrıca olumlu bir haberde hisse üzerinde baskı kuracak kadar lotu olan kimse yok gibi. Geçtiğimiz günlerde 300bin lot alış ile tavanı göstermişlerdi.
canım sıkıldı mail atayım dedim.
Merhaba Arsan tekstil yöneticileri;
12 yıllık arsan tekstil yatırımcısıyım, 1TL den başlayarak sürekli portföy artırdım. Enerji konusunda yapmış olduğunuz yatırımlar ve iştiraklerinizin muhtemel karlılığı cazip kıldığı için uzun vadeli yatırımcı olmaya karar verdim. Son yıllarda gelen bilançolarla (özellikle 2019 yılı, 2020-1 ve 2020-2.çeyrek) beklentilerimin yanlış olmadığını gördüm. Fakat son zamanlarda görüyorumki 3-5 aracı kurum tahtamızda kumar oynuyorlar.
*Küçük yatırımcıyı dolandırmak üzerine oynanan oyunlara dur demeyi düşünüyormusunuz?
*Sürekli kar getirdiğiniz halde temettü yada bedelsiz sermaye artırımına niçin gidilmiyor?
*Sürekli zarar getiren firmaların yükselişte olduğu dönemde karlılığı muhteşem olan hissemizin ederini bulması için planınız varmı?
Aşağıdaki klişeleşmiş cümle ile cevap vermemenizi rica ediyorum.
payları borsa istanbul ana pazar gurup 1de işlem gören şirketimizin paylarının fiyatı tamamen piyasa koşullarında oluşmakta olup şirket paylarının degeri fiyatı veya yatırımcıların yatırım kararları üzerinden etkili olabilecek her türlü bilgi olay ve gelişmelerin ortaya çıkması halinde şirketimiz trafından sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde kamuya gerekli açıklamalar yapılmaktadır mevcut durumda kamuya açıklam yapmamızı gerektiren herangi bir bilgi olayveya gelişme yoktur ...
iyi çalışmalar.
bu sefer oluyo galiba.
Gel gel olmasın??
Hava puslu, tam havası zira.