Anladim, riskini kazancini bastan soyluyorsunuz. Birlesimi mi aldirdiniz 21den?
adamlara gelin(eş dost akraba) 65 forte alın dedik 40 tane laf dediler. kim sorsa forte forte diye bağırdık ha dinleyen oldu tabiki ama onlarda satmanın derdinde. madeni gören yok vur kaç peşinde insanlar :28: en kısa durduğum hisse 1 ay... tetmt 3 aydır bende bezdirene kadar devam dedik. şimdi kaymağını yiyoruz tabiki :yahoo:
Sn.keko dostum şirketlerin temeline ne denli önem verdiğinizi yıllardır bilirim.Dünkü tavan bozmasinda bende bir miktar brlsm almış oldum.Asıl yüküm alfasta biliyorsunuz orada bedelsiz beklentim olmasa ne var ne yok buraya dalardım. Bu arada herkese hayirli kazançlar. Sermayede ilk hedefim 25.000 tl zekâta ulaşmak gerisi nasip.Kimbilir sızın hesab maceranızı farklı varyasyonunu yaşamak belkide bizide nasip olur.
nasip nasip nasip...benim için brlsm değerli..çünkü enerji hikayesi olan tek hissem bu kaldı...karanlığın en yoğun olduğu vakitin sonunda güneş doğarmış...iki yıl önce gedzada zaman kayıp ettikten sonra gesanı bulmuştum...:kahkah:
gesanı ardından europoweri ve ardından da cweneyi kayıp ettikten sonra sudan çıkmış balığa dönmüştüm..brlsm imdadıma yetişti...elhemdülillah iyi de gidiyoruz....
Gesan macerası olacaktı klavyenin azizligine uğradım:)
olur dostum olur...ALLAH istedikten sonra o biçim olur...ben 5 çocuk ile asgari ücrete talim ederken ne nimetlere kavuştum...rüyamda görsem ve al kaderi kendine göre yaz deselerdi ben bu kadar güzel ayarlama yapamazdım....düşünebiliyor musun çalıştığım yerde 16 yıl sonra emekli olduğumda bana verilen tazminat 72 bin tl idi (yarısını verdiler ...:kahkah: ) oysa benim tek bir seferde verdiğim zekat 250 bin tl idi....:kahkah: ALLAH verince veriyor...kimse engel olamıyor..