-
Eskiden tekniği açılışta çok hızlı bir şekilde az bir lotla düzeltirlerdi hisselerde.
Madem alt fiyatlarla ilgili bir sıkıntı var,bu strateji ile amaç nedir anlamak mümkün değil.Milyonlarca lotu var by nin açılışta 15-20 bin feda etsinler teknik ile ilgili bir düzeltme ihtiyacı varsa.Ky olarak sabır çekerim ben.
Benim gördüğüm bir grup ısrarla 0.898 usd ye getirmek istiyor diğer grup ise bu şekilde buna müsade etmem malınızı alırım elinizden diyor.Ya da yanlış görüyorum,tahtada amaçsız işlemler var sadece.
Her durumdada kendim için madem hissedeyim sırasıyla Q4-Q1-Q2 beklerim ben.Taht savaşlarında kolaylıklar dilerim BY hissedarlarına.
Ytd.
-
Bence yapmak istedikleri k/y nın sinir uçlarıyla oynayıp elindeki malı sattırmak.
-
İnşallah bir gün terste kalıp tüm mallarını kaptırırlar
-
İnşallah bir babayiğit çıkarda malları alınca teknik öyle değil böyle düzeltilir dersi verir o düşsün diye artniyetli olanlara.
-
Laleli esnafı kafası var bunlarda diyordu legendmr.Adam doğru tespit etmiş.
-
Parea veya gizemli alıcı alış yapmadıkça bunlar istediği gibi at oynatırlar. Nasıl olsa şirketin yapılan manipülasyonlar karşısında hiç sesi soluğu çıkmıyor
-
Bilişim hisselerinin çoğunu kızarttılar.
Düzeltin artık ne düzeltecekseniz.Mümkünse bir daha da bozmayın diyeceğim ya kime?
Ytd
-
Bakalım bu sene temettü ödeyecek mi?. Kredi borcunu ödeyebilmek için bu sene temettü ödememe kararı alırsa çok sasirmayacagim.
Yatirim tavsiyesi değildir.