vartolu mali veren olunca alanda var...millet burdan sermaye artirimi bekliyor..temel hos burda...milleti terse yatirma...parayi tavuga yatir...
Printable View
vartolu mali veren olunca alanda var...millet burdan sermaye artirimi bekliyor..temel hos burda...milleti terse yatirma...parayi tavuga yatir...
Malı geçen düşüşte kaptıranlar, şimdi koftiden ellerinde mal var diyor.Tahtacı bu oyuna gelir gelir mi yeniden mal kaptıracak. 300'leri bi daha kümeste görürler sanırım. artık yumurtaları bir bir toplayıp. Güçlü bir dirence ulaştığında belki ama belki bir fırsat verir. Dememesi de bedeva yarın 301'e alış yazıyorum verene şimdiden teşekkürleer. Tahtacı numaranızı geçen hafta çözmüştür çoktan.
Geçti borun pazarı sür eşşeğini niğdeye.
ytd değildir
Tahtacı fiyatı biraz daha güvenli bir seviyeye yükselterek, fırsatçıların bulaşmasına engel olmalı diye düşünüyorum. YOGA 1500 TL yapmışken daha değerli bir hisseyi korumak görevdir. Sadece tahtacıya tavsiyemdir( yatırım tavsiyesi anlamı taşımaz)
ytd değildir
zamanında mal alamayan arkadaşlar tahtanın kimyasını bozmaya calışıyor yapmayın alacaksanız buyrun burdan alın
Kimseye şurdan, burdan alın diyemem ama, geçen hafta yaşananları görünce yukarıdakileri yazmayı vicdani bir görev saydım. İnsanların aklıyla oynadıklarını sananlar sadece bir defa bunu başarabilirler. Tahtacı geçen hafta numaralarını gördü ve mallarını ellerinden aldı sanıyorum. Tırmalamaları boşa çıkacak sanırım.
ytd değildir.
Çocuk musunuz kardesim siz?
20 lot mal aldım isbirden bugün,4 lot da yongadan....!!!
300 e NAH ALIRSINIZ bu defa diye yazdım.....Yarın 300 e satacagim demedim.....Isbir bu grafik ve temelle 300 tl üzerinde kaldığı sürece alınır ve beklenir.....!!!....300 tlnin altı ise benim için pahalıdır ve satılır. ....!!!!
Ne filim fırıldak cevirecekmisim windows,camc43,meho kardeşlerim. ...Bu SİP tekiler kimseyi iplemez. ...!!!
Ben hisseyi değerlendiririm..VARTOLU para kazandığında sizin cebinizden para gitmez,VARTOLU para kaybettiğinde de sizin cebinize para girmeyecek......!!!
Başkasının mutsuzluguyla mutlu olmayın...Benim ISBIR de sadece 20 lotum var ama benden çok lotu olan arkadaşlar için seviniyorum.....Inşallah ISBIR in 500 ve üzeri olduğu günleri göreceğiz....!!!
Varsa herkes acısını kendisi yaşayacak, tuttuğu balık ürküttüğü kurbağaya değmeli insanın. Ters psikoloji her daim işe yaramaz. Geçmiş yazılar hafızadır unutulmaz. malı olan malım var demez , dillenir,nazar olur. malı olmayan mal almak için halden hale evrilir. Tahtacının hepsine yarın verecek bir cevabı olur sanıyorum.
İş bu yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Hiç bir NİCK'e cevap niteliği taşımamaktadır.
ytd değildir