Avrupalılar her zaman ki gibi rasyonel olarak fiyatlama yapıyor. Mantık ve beyinleri var. Adamlar ileriyi görüyor.
Bizim ki gibi Arap borsası da ayrı.
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Avrupalılar her zaman ki gibi rasyonel olarak fiyatlama yapıyor. Mantık ve beyinleri var. Adamlar ileriyi görüyor.
Bizim ki gibi Arap borsası da ayrı.
short pozisyonların max. verimlilik elde ettiği endeksler oldu. Hiçbir ayrım olmadan dax, cac, ftse, ibex, aex hepsi güzel hepsi aynı.
bu dow ile bist can sıkıyor.
ama bist hesabı toptan kapatacak gibi duruyor, şu pazartesi garanti hikayesi de olsun bitsin de bi bakacağız
Dow olaydan uzak , ilaveten bağımlı ülke değil, kuralı koyan ülke.
Bu arada dow grafiği de çok olumlu değil.
Bist zaten Allah a emanet... Tek diyeceğim kumarda sadece mekan kazanır. Biz mekan sahibi değiliz..
Çok.acik degilmi ,Bozkurt dayı çok net özetlemiş,çifti bile çalışmıyor,
Ne güzel dunya bana müsaade efendim yeter bu kadar diyebilen insanlardan ne bekleyebilirsinki.
Yurdum insanı için bu yaşıma kadar çok net dürüstçe idame ettiricek kimse gelmedi geleceğinde de hiç umudum yok.cok derin mevzular burda benden daha iyi ifade ede ekler vardır eminim.
Hep ego hep kibir hep zenginlik,hep bencillik bende dahil ,
GARANTİ ile ilgili haber umarım ptesi olmaz.(gerçi ben bir haber,dedikodu okumadım).
epey GARAN vardı, Hafta sonu ayağına malsız kaldık ...FDOW da da saatlikte rsı da PU oluşmuş.:(
Herkes ayçiçek yağı alıyor neden?
iyi de ağalar öyle diyorsunuz da %32 oy oranı halihazırda var. herkes halinden memnun bi siz değilsiniz.