Originally Posted by
ata_306
ben fiyat olarak uygun bulmuyorum temel olarak pahalı ama son bilançoya göre pahalı gelecek 12 aylık 2023 ilk üç aylık ve daha daha gelecekler bilançolar için ucuz olması muhtemel zaten balon bir çıkış vardı köpüğü alınıyor bu da normal şimdi benim demek istediğim sasa ya da da hektaşa da hep pahalı dediler temel olarak hala da pahalı deniyor sasa bölünmemiş fiyat ile 10 lirayı ilk geçtiğinde buradan alınmaz çok pahalı diyenler bugun 100 lira altında almak için sıraya girerler smart ta elindeki projeleri gerçekleştirsin özellikle de hücre üretmeyi başarsın çok güzel yerlere tekrar gider bugun tv de kalyon enerjiden biri çıktı ülkemiz de üretilen paneller hücre olmasa bir işe yaramaz dedi bu konuya kafa yoran tek şirket ayrıca hidrojen ile ilgili elektrik depolama işi konusun baya bir gelecek var yani özetle bugun paha lı ama elimde olmasında rağmen satmıyorum dah da düşerse elimedekileri arttırmak için fırsat kollarım ama kimse Mercedes i murat 124 fiyatına satmaz çok ucuzlayacak diye beklemek yanlış olabilir o yüzden düşerken kademe kademe toplamak lazım ama şirkete güvenmek çok önemli bu şirket yeni olduğu için yapabileceklerini gördükçe alımlarını artırmak daha doğru olur