başka bir konu da patron geçen günkü tv programında jes işinin kısa vadede (bir yıldan kısa olan süreye denir...:) ) 200 brimlik enerjiyi üreteceğiz dedi bir de borçluluğumuzu aşağı çekeceğiz dedi...bunlar güzel gelişmeler..
Printable View
başka bir konu da patron geçen günkü tv programında jes işinin kısa vadede (bir yıldan kısa olan süreye denir...:) ) 200 brimlik enerjiyi üreteceğiz dedi bir de borçluluğumuzu aşağı çekeceğiz dedi...bunlar güzel gelişmeler..
bahsedilen araziyi oraya yakın olan bazı arkadaşların gitip görmesinde büyük fayda var...ben bir ara tapu kadastronun sayfasında orayı görmek istediysem de başaramadım...en iyisi yatırımcı bir arkadaşın gidip görmesi ve bize bilgi vermesidir..
Endekste ve dünya piyasalarında bir aksilik olmazsa haftaya 30 a yaklaşırız inşallah.
Ytd
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
inşALLAH dostum...şirket üçüncü çeyrekte daha da güzel bilanço açıklayacak..bunun yanında bonus beklentileri olan enerji ,tarım ve içecek faktörleri ile daha da iştah kabartıcı olacak...önce temennim 25,88 zirvemizi geçmemiz...o zirve endeks belki de 4500 lerde iken oluşmuş bir zirve idi...endeks bu gün 7,700 lerde...o yüzden de bence çok geri kaldı...ben bilançonun açıklanması sırasında 25,88 leri göreceğini ummuştum ama ne yazık ki daha yeni 22 lere varmışız....cweneyi 171 den satıp buraya bu beklentilere gelmiştim...cwene 380 lere gitti..
para olduktan sonra yatırım imkanları çok...senin dediğin gibi hotel işi de olabilir...imkanlar olunca gerçekten de dağ başları birer cennet köşesine dönebiliyor...dubai bundan 100 sene önce kimsenin olmadığı bir çöldü...ama petrol çıkınca ve dubai hükümeti zengin olunca o çölü dünyanın en güzel yerine çevirdiler...bu gün dünyanın en zengilerinin turistik amaçla gittiği bir yer oldu...:kahkah: kocaer katma değeri yüksek ürünler ile finansalların güçlendirecek...güzel karlar yapacak...kazandığı o karlar ile de bu tür yatırımlar yapacak...
Bilançosu gelmedi hala muamma acaba me oldu merak ediyorum cw yi