Biraz yatırımcını düşün de borsada işlem gören bankaları çıkar MIR den, Ziraatle devam et işte.:wu:
Printable View
Biraz yatırımcını düşün de borsada işlem gören bankaları çıkar MIR den, Ziraatle devam et işte.:wu:
https://home.treasury.gov/system/fil...o-Official.jpg
Wally Adeyemo
As Deputy Secretary, Adeyemo serves as the Treasury Department's number two official and chief operating officer.
Born in Idaban, Nigeria, Adeyemo immigrated to California's Inland Empire as young child with his parents, an educator and a nurse. He attended the University of California, Berkeley and Yale Law School.
Boyle yazmisim o zaman. Sakalli oligarklarmis. Muahahahaha.
-----
Taniyalim. Adam bankalara yaptirim gelecek Ruslarla is yapmaya devam ederseniz dedi....
Yer mi Rus oligarklar. Hemen bankalari tavan yaptilar.
Ben yatırımcının yerinde olsam devran değiştiği an sorumlu olan herkese dava açardım.
Turkiye'de birsey cikaramazsin. Yarginin duzene girmesi ancak 2. donem olur.
Bu bankada zaten sorumlu olan herkeze acilacak tazminat davasi. Class-action. Kriminal davanin bitmesini bekliyordur bankanin Anglo/Amerikan yatirimcilari. Turkiye tarihinde bir ilk olacak, yatirimciyi dolandirdiklari paralari verecekler. O siralarda da eminim bir Turk avukat cikip Turk yatirimcilar icin de bu isle ugrasir. Sonucta karsinda yagli bir kaz var. Banka. Daha ne olsun.
Tombul kusun ucaklarindan bir tanesi ben kaparim o arada ABD'de. Muahahaha.
Len hisse dediğin çok düştüm biraz çıkayım der tepki verir bu nedir mk..:rtfm:
Gerçi o zaman da satmayız ayrı konu..
Herkesi uzuncu yaptılar maalesef..:drunk:
Bu zenci yuzunden mallarimi kaptirdim. Ben de ona dava acayim.