gece gece illa ithamda bulunup, sataşıcan.. :he:
incir çekirdeği doldurmayacak şeyden
boşu boşuna kalbinizi kırıcam :yes:
Printable View
gece gece illa ithamda bulunup, sataşıcan.. :he:
incir çekirdeği doldurmayacak şeyden
boşu boşuna kalbinizi kırıcam :yes:
Bugün yeni bir şey keşfettim.
Geçen hafta yazmıştım banka topiğine, Akbank vade sonu veriyor opsiyonu diye, başla bir arkadaş da yok %80 i vade başı %20 sini vade sonu veriyor opsiyonun diye yazmıştı. Tekrar başka şubeden sordurunca, arkadaşın doğru söylediği ortaya çıktı bizimkisi olaya Fransızmış, opsiyonun %79 unu peşin, %21 ini vade sonu veriyormuş.
Neyse bugün gittik tekrar bun diyene, mevzu öyle de değilmiş, abla toplam paranın %79 una %23 opsiyon veriyormuş peşin, paranın %21 ine de %12 yıllık dolar faizi uyguluyormuş o da vade sonunda...
Yeminle, kimin ne yaptığı belli değil, koştum ING ye, hadi yakın diye butik bir şubesine, tutturdu o da sigorta yapacam diye, abla kredi çekmiyorum ben ne sigortası yapacaksın sen, yok diyor sigorta yapmayacaksan dolar opsiyonu %16 o zaman...
Hemen telefon açtım büyük şubeye, yok öyle bir şey yok diyor, %18 ve sigortaya da gerek yok...Hadi bi koşu oraya gideyim dedim, 15:30 a kadar gelemeyeceksen gelme dediler.
Ya şubedekiler mevzuyu hiç bilmiyor (İlk Akbanktaki abla), ya kafasına göre uyguluyor (ilk ING deki abla), ya da kim ne tutturursa...vallahi yıldım..
Arada şettireyim dedim..
Doktor...dur...zaten bin parçaya bölündük...daha da bölünmeyelim...
Geçen parodisini gördüm...nolacak bu solun hali bin parça fraksiyona bölündü diyordu :p
Bu aralarda, milliyetçi sağ da aynı hastalıktan müzdarip....MHP..İYİP...ZP...Ülkem..BBP..v.s..herk es kafasına göre..
eleştirirken üslupta hata yaptım sanırım. özür dilerim sn zaf. doğu.
ama anlaşılmıyorsun o ayrı :)
sevgi, saygı, iyi gece..
dağılacağı kadar dağıldı.. hatta suyu çıktı...
adamlara A dedik içlerinden başka şeyler fışkırdı..
sıkıldım.. çok sıkıldım hemde..
isimsiz tek parti/gurup var işte.. aynı tayfa dönüp duruyor..
büyük kolu akp den çıkyor, küçük kolları diğerlerinin içinde kıpraşıyor..
işlerine gelirse kk kazanır..
gelmezse kazanmaz..
boşu boşuna futbol maçı gibi kavga edilip duruluyor..
var mı üstü ?
yazı kısmı benim hatam.. demlenme olayını ayarlayamıyorum :he:
ama itham kısmını kabül etmiyorum..
ne gizemli yazdım..
ne de başka şekilde..
her insan gibi bariz yanlışa yanlış dedim.
geyik dışında da pek bir şey yok.. :yes:
iyi geceler efendim :he: anlaşmak kadar güzeli yok..
Aynen...Fenerbahçe'den Galatasaray'a transfer olan futbolcular gibi...
Taraftar birbirini yiyecek...futbolcu diyor ki ben profesyonelim :p
Çok profesyoneller çok...Metin Feyzioğlu, Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu...en sert saldıran bu arada daha sonra en çok biat eden adam oluyor....Beyaz Türkler gibi, aynı aileler, aynı sülaleler, kapalı sistem, babadan oğula, toruna...adı da demokrasi üstelik rejimin..
Testisleri alıyorlarmış, siyasette girerken kuralmış bu...kimisi diyor ki komple omurgayı aldıran da var...zannedilenin aksine, iş bitirici MV olmak için iktidar partisinden olmak gerekmiyor, herkes işini hallediyor, geçen kim diyordu, mecliste bunlar gündüz birbirine söverler, çıkışta da akşam beraber içmeye karıya giderler diye...o hesap..