-
Bir şey daha ekleyeyim, hani demiştim ya bu şirketten bedelsiz sermaye artırımı kararı bekliyorum diye, bedelsiz sermaye artırımı kararı hisseye coşkuyu verir zaten, bedelsiz ile hisse fiyatlarının şu andaki fiyatın 2-3 katına çıktığını hayal edin, diyelimki 14 TL.oldu hisseler, daha sonrada yabancıyla satış görüşmelerine başlandığını düşünün bu durumda fiyat yine yükselecek belkide 20-25 TL.lere gidecek ancak yabancı diyecekki kardeş senin ederin 15 TL. dir, Bunlarda ellerindeki, holdingdeki, grup şirketlerdeki tüm hisselerini pazarlık yaparak 15-16 TL.aralığından yabancıya Blok satışla iteleyecekler, ne olacak bu durumda? hem yıllarca işlettikleri firmanın gerçek karını grup firmalara vs aktararak yani karı bir cebinden öbür cebine aktararak boşa kürek çekmemiş yine kar elde etmiş olacaklar, hemde ellerindeki tüm hisselerini yabancıya en yüksek fiyattan iteleyecekler,
win-win
sesli düşünüyorum sadece,
-
bilemiyorum Altan... bilemiyorum
-
Hala debeleniyor ya 5,24 TL.de,
Son 5,24 ü ben yaktım
-
dediğim gibi, bu şirkette pek çok şeyler yapıldı, anlam veremedik bugüne kadar, resmin parçalarını biraraya getirince büyük resim daha net görülüyor, bunlar bugün bunu yabancıya satar çıkar borsadan, yarın diğer grup firmalarından birini halka arz eder yine döner BİST'e bu sefer oradan indiragandi bu şarkı bitmezz...
-
Son takas durumunu paylaşacak kımse yok mu
-
-
Can sikintisindan geriye dogru forum yazilarini okudum.baj amvalajla ayni isi yapan bir firma satilacakmis...2 ay icinde satis tamsmlanacakmis...yazidan 2ay gecmis ....bu konuda gelisme var mi.
Ben baktim bulamadim....ytd
-
Ak yatırım birkaç gündür tahtayı çiziyor son dakikalarda