Anlaşılan herkes yenilgiyi kabul etmiş
Printable View
Anlaşılan herkes yenilgiyi kabul etmiş
Sayın 2onur2,bende yıllardır ümidimi hiç kaybetmedim fakat tüm paylaşımlarım tahmini ve duygusaldı.siz geldikdenden sonra burası canlandı ve olabilecekler daha yasal ve prosedür çerçevede oluşmaya başladı.sadece merakım bu güne kadar aklımıza gelmeyen bir sürü oluşumlar ve birliktelikler olabilecegini yazıyorsunuz.bu bilgiler duyummudur yoksa tahmininizmidir.
28 yıllık bilgi tecrübe belge zaman sabır= sonuç
İnsallah .insallah allahım tüm bekleyenlerin dileklerini ve ümitlerini kabul eyler
tahminler ve mantık yürütme olasılık çok yüksek tecrübesi bana göre çok fazla zaman onun dediği gibi geliştirir muhteşem ..başka çıkış yolu yok zaten ali bey 'in bu şirketleri tekrar borsaya güzel pazarlarsa3 sene içinde..kazanacağı parayı siz hesap edin hem kendisi hemde akrabaları ...
Ali bey süperbir zeka olmalı tanımak isterdim.vallahi eşinden benzin parası bile istemiştir .herkesi inandır mış çevresindeki bukadar organize senaryoyu senelerdir çıt çıkmadan buraya getirdi bakalım sonuç ne olacak.
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garibanca ve mehmet arkadışımın sessizliğine üzülüyorum paylaşımlarını hep tekrar okumuşumdur.