5,51 yaklaşık 10 yıldır çalışan bir seviye. 5,51 ayrıca %61,8'lik fibonacci destek noktası. Bu desteğinin altına kırmadıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Yukarı hareket için daha fazla bekletmez bizi umarım :ok:
YTD
Printable View
5,51 yaklaşık 10 yıldır çalışan bir seviye. 5,51 ayrıca %61,8'lik fibonacci destek noktası. Bu desteğinin altına kırmadıkça sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Yukarı hareket için daha fazla bekletmez bizi umarım :ok:
YTD
5.51' de 51000 lot var. Şimdi mal satmak isteyen kademelerin bomboş olduğu bir hissede bir kademeye alıcıyı ürkütmemek için bu kadar mal koymaz. Yoruma gerek var mı satan kimse ya bu işi bilmiyor ya da amacı başka.
Hayırlı olsun ozaman .50 gördük
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli kardeşim.Yaşım fazla ama gerçekte delikanlıdan farkım yok.1965'de göç ettiğim İzmir Gültepe'den ayrıldıktan o tarihten beri nüfus kaydımı İzmir'den bulunduğum İstanbul'a asla aldırmadım.İzmir'de 1965'e kadar geçen çocukluğumda yalınayak gezdiğim sokaklarında belki de ayaklarımın değmediği yer kalmadı.Hergün gezdiğim Gültepe Çamdibi arasındaki dağ,Boğaziçi,Zeytinlik,Kemer,Konak,Basmane aklıma geldikçe gözlerim doluyor,o günlerime büyük bir özlem duyuyorum.O tarihlerde İzmir'in dağları Cennetten öte idi.Düşünün bir;kimseler yok ve siz bir akça armut ağacı,muhteşem bir bardacık(incir)ağacı ile başbaşasınız.
İçimde birgün hep İzmir'e tekrar dönme umut ve hayali var.Çocukluğumuzu orada beraber yaşadığımız biraderim 2007 de İstanbul'dan İzmir'e tekrar döndü ve Urla'da yerleşti.Bana da nasip olur inşallah.
Selam ve sevgilerimle...
.49 dan alıyorum bana da hayırlı olsun:)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
izmir birçok kişi için önemli kentlerimizden biridir benim anım ise..
1977 de gazi emirde asker olmam ve gerçekten çok güzel bir şehir insanları da bir o kadar..:bravo:
İnşallah. Hisse şey gelince biraz daha sabır. Ortam hangi yönde netleşirse, netleşsin burda gidilecek yol çok var. Kalın sağlıcakla...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.