Attila doğudan'ın birkaç röportajını izledim , edindiğim izlenim kalite ve prestije çok önem veren biri olduğu , bu sebeple ne olursa olsun Do&Co' nun 3.havalimanında bulunacağını düşünüyorum.
Printable View
Attila doğudan'ın birkaç röportajını izledim , edindiğim izlenim kalite ve prestije çok önem veren biri olduğu , bu sebeple ne olursa olsun Do&Co' nun 3.havalimanında bulunacağını düşünüyorum.
hiçbir haber olmadan paraşütsüz düşmesi anlamsız..sonuçta temeli olan bir şirket...
Ben daha evvel yazmıştım zaten patron,un thy ile olan anlaşmanın 2018,in sonunda son bulacagı sadece business class,a hizmet verecegi haberiyle hissenin sert düşmesini engellemek adına gk da aldıgı hisse geri alımını başlatarak tampon yapmayı düşündügüdür...Hisse fiyatı olarak ise hisse 15 temmuz olaylarında bıraktıgı boşlugu tam 8 ay sonra doldurmuştu şimdi avusturya grafiginde 60 euro,larda(burada 250 civarı) bir boşluk söz konusu bu patronun alımı başlatmasıyla kısa süredede doldurabilir uzun vadede sürebilir....
DOCO - Vienna (Son 3 yılın en sert düşüşü oldu)
https://i.hizliresim.com/Mv7kA1.jpg
182 lerden ben de daldım.Her 10 TL düşüşte arttırmalı kademeli alım yapmayı düşünüyorum.En alt limitim 130 TL.Yaklaşık 235 bin TL ayırdım.Şuandaki alımım sadece 15 bin.Tabi ben uzun vade düşünüyorum...Ytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.