BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
9s
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye tırmanışta, görmek istemeyenler var. Türkiye adeta bir uçuşun içerisinde, kalkınmamızı devam ettiriyoruz, devam ettireceğiz."
Printable View
BBC News Türkçe
@bbcturkce
·
9s
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye tırmanışta, görmek istemeyenler var. Türkiye adeta bir uçuşun içerisinde, kalkınmamızı devam ettiriyoruz, devam ettireceğiz."
Cem Uzan da Türkiye'ye gelebilir.
AKP'ye en samimi muhalefeti yapacağı için puan toplar.
Ben Ali Babacan'ı da beğeniyorum ama İngilizler'in adamı olma ihtimali çok fazla.
Godfather filminde Tatalya ailesi ile problem vardı, baktılar Baba'nın büyük oğlu daha pazarlığa açık birisi onu başa getirmeyi planlıyorlardı. Sonradan baba emekli olmadan ufak oğluna işleri devir etti, sana aileler arası uzlaşma için gelecek olan haindir bunu yaz dedi olaylar gelişti.
Twiter face eksisozluk heryerde tek gündem dolar ekonominin bitisi damat ve kayınpederine elestiriler
Bir de Egebank'ı batıran Yahya Murat Demirel vardı, hala kayıpmış. 250 TL nize bile repo diye reklamları vardı.
İlhan Kesici'nin önünü kesen bir durum bence. O da akıllı zeki biri, ama bir resimde evdeki bilardo masasını kitap ile kapatınca eksi not verdim onun dışında ekonomiyi çevirebilir gibi.