Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 sağol kusura bakma görmedim maç sırasında son mesajı açtım yukartı gitmedim Benjamin öngörülerimi maç saatlerine denk getireyim o zaman :kahkah,: iyi seyirler
Alıntı: Originally Posted by thejackalav. Benjamin öngörülerimi maç saatlerine denk getireyim o zaman :kahkah,: iyi seyirler yok o topikte hiç bir mesajı kaçırmam
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 yok o topikte hiç bir mesajı kaçırmam Nerede o eski Çakma Başganım, forumda ondan habersiz dişi sinek vızıldayamazdı! :agla: Şimdi ise, önünden ürkmüş fil sürüsü geçse haberi olmayacak, morumak işte böyle bir şey! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Nerede o eski Çakma Başganım, forumda ondan habersiz dişi sinek vızıldayamazdı! :agla: Şimdi ise, önünden ürkmüş fil sürüsü geçse haberi olmayacak, morumak işte böyle bir şey! :kahkah: bi trolle uğraşırken bile zorlanıyorum
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 bi trolle uğraşırken bile zorlanıyorum Valla zor, bu gün renkliye bi siktır git demeni çok bekledim! :yes: Emme her şey geçmiş, kesik kesik damnatmaya başlamış! :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Valla zor, bu gün renkliye bi siktır git demeni çok bekledim! :yes: Emme her şey geçmiş, kesik kesik damnatmaya başlamış! :oleyo: eskiden klavye kesik kesik yazardı yakında alette kesik kesik damlatmaya başalr
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 yok o topikte hiç bir mesajı kaçırmam İşin zor.. Ama topic te bişeylerin farkında olanlar ayrılıyor.. Boşa doldurmuyorsun..
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Valla zor, bu gün renkliye bi siktır git demeni çok bekledim! :yes: Emme her şey geçmiş, kesik kesik damnatmaya başlamış! :oleyo: Renkli derken.. Rus kaldım, anlayamadım? Gerçi bugün kapalıydım ben