Önceki arabam Doğan L'ydi. 92 model. İlk sahibinden almıştım onu. Yıllarca sadece sadece yağ değiştirip bindim ona. Tüpe de çok uyumluydu, karbüratörlü olduğundan.
Printable View
Önceki arabam Doğan L'ydi. 92 model. İlk sahibinden almıştım onu. Yıllarca sadece sadece yağ değiştirip bindim ona. Tüpe de çok uyumluydu, karbüratörlü olduğundan.
Arabanın iyisi kötüsü olmaz. İnsan bunu ancak ihtiyaç anında anlar.
Geçen haftalarda araç bakımdaydı. Kızımı hastaneye götürmem icap etti. Hastaneye dolmuşla gitmek saatler sürer. Aracı olan arkadaşları aradım. Birilerinden bir şey istemek o kadar zor ki...
Babamın arabası olmadı... Çok isterdim ben araba sürerken babamın beni görmesini.
Ne kadar büyürsen büyü çocuksundur baba yanında, hep ihtiyaç duyarsın onun aferinine.
Tüm dünyanın pürdikkat izlediği ABD seçimlerinden sonra dünya piyasaları şu nedenden dolayı kutlama yapabilir: İnsanlar oy kullanarak kendilerini kimin yöneteceğini belirleyebiliyorlar.
Bu kazanım için insanlar çok ağır bedeller ödemişlerdir insanlık tarihi boyunca.
Şiirimi hayat kadınları için okudum: "Gece Yarısından Sonra Beni Arama" https://twitter.com/memetsen6801/sta...05460112330753