o kadar çok alıştık ki; 124200 den sat...2.000 alttan yerine koy..sosyal medyada bu yöntemle şu kadar kazandım diyenler var...
psikoloji tam koşullandıysa artık bu olmamalı..
Printable View
o kadar çok alıştık ki; 124200 den sat...2.000 alttan yerine koy..sosyal medyada bu yöntemle şu kadar kazandım diyenler var...
psikoloji tam koşullandıysa artık bu olmamalı..
pastanın sağ tarafı OYAK DIŞINDA hepsi palanın adamları..hatta palanın kendisi.
Şimdi bir bürokrat vali kaymakam rektör her kimse bir yere giderken son model Mercedes audi ile gittiğinde insanlar korkuyor neden böyle bir algı var insanımız da merak ediyorum bu aslında bir itibar değil korkutma taktiği bunları biz yarattık saygı duyarsın o ayrı ama niye korkar insanlar brokratlardan falan anlamış değilim birgun ilber ortaylı ya soruyorlar cb seçimleri ne olur diye bu sorunun cevabını şu şekilde veriyor ilber hoca bizim insanımız sıkıntıya gelemez dara gelemez bosver gitsin der başımıza bela almayalım der nedense bu halk üzerinde ki korkutma taktiği hatta bilimum taktikler de mevcut Türk halkının karekteritlik yapısından dolayı boş vermislik den dolayı aman boş ver demekten başımız ağrımasın demekten oluyor yoksa benim açımdan tesla cyberturck la bile gelse umrumda olmaz korkmak için bir nedenim yok çünkü ben halkım korkması gereken halka hesap sorması gereken siyasiler ve brokratlardir
yönün önemi yok bu piyasada
piyasa burdan 15 bin puan gitse trende oturup bekleyemezsiniz biyerden inersiniz
bukezde çok yükseldi diyip short dönersiniz.
sonra piyasa 20 bin daha gider
giderde gider
veya tersi.
o nedenle bana göre yönün önemi yok :)
Tamam topik normale döndü kolay gelsin :wave: