3 ay brüt gördük ,15 gün çerez gibi geliyor artık,:))
Printable View
3 ay brüt gördük ,15 gün çerez gibi geliyor artık,:))
Hisseye nasıl yansır bilen varsa açıklasın lütfen arkadaşlar
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Panikçilerle,temkinliler ve fırsatçılar savaşacak.
Gün sonunda,anlarız ne olacağını.
Panikçilere karşı Mermisi olanlara gün doğdu işte.
Onlara güçleri yetmiyor
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Spkda bir grup ile galibin ortaklığı bir gün günyüzüne çıkacak siz de benim bu dediğimi hatırlayacaksınız bariz bazı şeyler gözönünde
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu yazdıklarım sadece bana ait düşüncemdir, hayal ürünüde diyebilirim,
eger senet 3 aylık internek ve açığa satış yasagını yemeseydi sanırım su an senet 5 tl veya üstünü görüyor olacaktı(5 tl üstü olabilecegine bir cok arkadaş katılacaktır sanırım), bu senet in sahibi veya sahipleri senedin hızını kesmek için 3 aylık ceza talep ettiler diye düşünüyorum ve bu düşüncemi dogrulayan baskı senette oluştu ve 3 üzerinde tutunamıyor.
sonrasında ceza bitti
ama olumsuzluklar ve belirsizlikler nedeniyle birleşmenin nasıl gelişeceği belli edilmediği için senet yukarı gitmedi veya götürmek istemiyorlar
işin diğer yanı ise senet 2 tl nin altınada sarkmıyor , sanırım 2 tl altına sarkması isteniyordu diye düşünüyorum ama senetteki
arkadaşlar senet e cok hakimler ve senede yön verebiliyorlar bu durumda senet in 2 altına düşmesini ve senedi ucuza kapatabilmenin hesabını yapanlar umduklarını bulamadılar,
sonuç;
senedi ucuza kapatmanın yolları denenmekte gibime geliyor
not: özbal diye bir şirket yok, Erciyas Holdingin sahibi olduğu özbal diye bir şirket var , ve su an her 2 şirketin yöneticileri aynı
birleşseler ne olur birleşmeseler ne olur ? yazdıklarımın hepsi varsayımdan ibarettir
hiç bir tavsiye içermez,
her yatırımcının aklı var
herkes aklına göre ....