Güzel kapadı Ağırlıklı ortalamanın üzerinde kapanış
Kozal da %4 e yakın artı kapatması iyi
Printable View
Güzel kapadı Ağırlıklı ortalamanın üzerinde kapanış
Kozal da %4 e yakın artı kapatması iyi
Citi bugün de 3.5 m lot satmış gibi görünüyor hocam.5.82 desteğiniz çalıştı. Kozalda ki ayrışma buraya da yansır inş .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın uçanlaz 60 milyon sterlin ile ilgili beklenti ve görüşünüzü tam anlamadım. Bana göre o para gelmez. Bu karar devam eden ana dava sürecindeki kararlığı göstermekten başka bi anlamı yok.
Siz ne anladınız " Bu paranın kozaa varlıklarının satışı ve kozala ödenmesi " gibimi mesala? Tam anlamadığım ve konuyu açmak için örnek verdim. Hukuki konulardan anlamasamda o dava sonucundan böyle bir çıkarım yapılamaz. Ben sadıece konuyu açmak adına soruyorum.
Saygılar :)
Sayin kaygana katiliyorum. Mevcut pasta rezil. Kozaldan dolayi boyle kapatti. 5.82 bugun calisti. Ben 500 gunluk dedtegi olan 5.50 den donebilecegini dusunuyorum
Sayın kaygan 2009 a kadar eski ile vobda işlem yapıyordum. O zamanlar daha populer ve hacimliydi. Ancak keşke bulaşmasaydım dediğim çok oluyor. Şhorttan para kazanmak çok güzel bir duygu insana kendisini iyi hissettiriyor. Ancak tam bir b...hane. Hisse iyidir. Heleki iyi hisse. Kozalak özelinde söylemiyorum. Sizde biraz short haller gördüm o bakımdan.
Saygılar :)