cimbom maçı aldı fenerin hevesi kursağında kaldı, yarın güzel bir satış yer artık. yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
cimbom maçı aldı fenerin hevesi kursağında kaldı, yarın güzel bir satış yer artık. yatırım tavsiyesi değildir.
fener cimbomu yabancı hakem ve yabancı var ile yenecek diye bekleyenler fener hissesi alıyorlar ama avuçlarını yalayacaklar. 25 şubat 2025 salı sabahı burada anıra anıra güleceğim bunların hallerine. yatırım tavsiyesi değildir.
Bu temenninizi anlamak mümkün değil.
Hissenin düşmesini neden istiyorsunuz ?
Daha düşük fiyattan alma arzusunda iseniz ileride çok daha iyi olacağını düşünüyorsunuz, yok öyle değilse zaten
satmış olmalısınız. Sadece biz küçük yatırımcıyı koruma gayretiniz varsa niçin sadece bu hisse senedi yatırımcısına
yardımcısınız.
Bu temenninizi anlamak mümkün değil.
yok hissenin düşmesini değil saçma sapan bir algının peşinden giderek hissenin yükselmesini eleştiriyorum sadece. +6 puan önde ve ikili averajda üstün olan bir takıma karşı sırf yabancı orta hakem ve yabancı var geldi diye prim yaptırıp küçük yatırımcının kucağına bırakmak isteyen fırsatçıların algısına malzeme olan insanlara hayret ediyorum dedim. yatırım tavsiyesi değildir.
Cinconlular forumu işgal etmesin, hayde kendi yerinize tabi sizin kağıda sahip çıkan eden de yok dimi hak vermiyorum değil sizede hahahahahah
haklısın kanarya kardeş cincon 24 şubatta kanaryaya kitleyince yine burada seninle hoş sohbet etmek isterim. her sene fazla gaza gelip sonra gazoz oluyorsunuz. kadıköyde bize hiç şans verilmiyorken nasıl 3-1 kitlediysek ramsparkta da son günlerin gazıyla bizi yeneceğinizi sanmanıza şaşırmamak lazım. ama hüsrana uğradığınızda ortada ne ali koç kalacak ne morinyo. aziz yıldırım diye salya sümük ağlayacaksınız yine ama iş işten geçmiş olacak. hadi hayırlı traşlar. yatırım tavsiyesi değlidir tabi.
1- ikili averajda üstünlük her iki maç tamamlandıktan sonra belli olur.
2- yabancı hakem kararından sonra hisseye gelen alım ise piyasanın adil veya tarafsız bir yönetimde hangi tarafın kazanacağını iyi bildiğinden dolayı, yani alımlar boşuna değil çok mantıklı alımlar, piyasa bunları çok iyi bilir.
3- valla gaza gelen kimse yok buna gerekte yok.. geçen sene 10 kişiyle yendik, ezdik hatta oyun olarak.. hatırla..
1- siz biri zabaha kadar da oynasanız ramsparkta 3-1 yenemezsiniz. bu arada biz büyük ihtimalle savunma ağırlıklı ve beraberliğe oynayacağız bu maçta.
2-bırakın yabancı hakemi, orta hakem morinyo, yan hakemler acun ve ali koç olsun varda da aziz yıldırım sizi yine yeneriz.
3- geçen sene biz şampiyonluğu garantilemiştik ve sizinle taşak geçtik. hani çocuklara ağlayınca şeker verirler ya o misal.
bırakın bu hakem ve büyük yapı algısını artık. daha şimdiden fenerin borazanları yenilirsek play off oynarız demeye başladılar. bu sene o beşinci yıldızı gözünüze soka soka takacağız ve seneyede ön elemesiz şampiyonlar ligine katılacağız. icardi, yunus, osimenli ( büyük ihtimalle transfer edeceğiz ) kadro ile avrupada destanlar yazacağız. yatırım tavsiyesi değildir.