Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Merkez Bankasi başkanından açıklama : https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...00344da7bf.jpg Bundan sonraki dönemde sözlü yönlendirmeye önem verilecek diye anladım.
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Bundan sonraki dönemde sözlü yönlendirmeye önem verilecek diye anladım. Panik yok. Her şey kontrol altında açıklaması Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Bundan sonraki dönemde sözlü yönlendirmeye önem verilecek diye anladım. tüm araçlar diyor ya inşallah kullanılır.
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Ev ekonomisinden kim anlar kadınlar o zaman hanımı geçsin derim ben hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Neden olmasın,zaten aile saadet zinciri,kasayıda zimmetine geçirmişler.Şu ülkenin resmen hali içler acısı,ülkeyi ne hale getirdiler çomarlarıylan.
Alıntı: Originally Posted by Egeli Panik yok. Her şey kontrol altında açıklaması Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Tabi öyle diyecek İreisinin emirlerini bekliyor.
VİOP+3 üstü:p
Dolar/TL 8.2658 -2.96%