XU100 işlem hacmi 105,3 milyar TL, XUTUM işlem hacmi 120,45 milyar TL ile rekor seviyede gerçekleşti
Printable View
XU100 işlem hacmi 105,3 milyar TL, XUTUM işlem hacmi 120,45 milyar TL ile rekor seviyede gerçekleşti
kar cebe yakışır kafasında olduğum için üzülmedim.ksa sürede iyi kar getirdi .. bir diğer yandan dünya demir fiyatlarında
düşüşler olması EREGL nin ihracat potansiyelini etkilecek görünüyor.ayrıva ab de işler sakata binmeye başladı..
dediğiniz gibi diğer kaatlara bakalım..
bir yerden cortlayacak bu borsa ama nereden ben bilemiyorum
Haziran ayında, yurt dışına giderken, Euro almıştım. 18,30 TL'den.
Şu an bakıyorum 18,08 TL.
O zaman $ kaç TL idi, hatırlamıyorum ama, yaz ayları boyunca ;
Parasını dövize yatıran kaybetti.
Parasını faize yatıran kaybetti.
Parasını altına yatıran kaybetti.
Sadece Bist'e yatıranlar kazandı.
Bankalara yatıranlar köşeyi döndü :)
$ bazında %150 - 200 temiz kazançlar.
Bankaya yatıran dolar bazınca ancak %100 kazandı o da temmuz ortası almış ise abartmamak lazım full banka alan ancak spekten duyan azınlık ky lerdir ve çok az yatırımcı full banka portföy taşır hocam )))
10 senedir böyle NET BANKA RALLİSİ yaşamadık hatırlayamıyorum.
20 senedir böyle net VAKIFBANK VE HALKBANK diriliş ve Şahlanış OSMANLI filmi izlemedim anımsayamadım.
30 senedir Şekerbank ve TSKB gibi görece küçük ama marka değeri yüksek bankalarda net %300 ralli olayına 1 ay gibi kısa sürede filan asla rastlamadım .. apayrı olaylar bu olaylar
2400 puandan itibaren Sabırla Hareketi bekleyen arkadaşların çoğu dolar cinsinden güzelcene portföylerinde %60-70 kar yaptılar bol kazançlar o arkadaşlara .
Eregli ve Froto tutanlar ben dahil portföyde ana hisselerim , %50 misal kangren oldular, ilk haftalarsa çok sıkıntı yaşadılar sadece %25 arttı bu iki hisse mesela ortalama özetle Her borsacı aynı Faydayı asla sağlayamadı.
Ben borsacıyım vurkaç yapıyorum,çünkü önümü göremiyorum,aniden herşey ters yüz olursa çok üzülen olur borsada,çünkü çoğu peşe takıldı gitti,Euro topladım bayağı,çünkü bu parite burada kalmaz,bakmışsın euro atağa geçmiş,benimki kar etme amaçlı değil paramın değerini korumak için,faizdede bizde kaybettik devamlı nakit bulunduruyorum mecbur fondayım,resmi enflasyonun altında bile faizmi olur,adam inat,inatlığı yüzünden ülkeyi batırıyor,faizide borsa için düşürdüğü belli,belliki anlaştığı kişiler varki ondan galiba,yoksa içi boş borsayı ne yapsınlar,14 faize bankaları fonla,onlarda 30 üstünden halka dağıtsın kar patlaması yapsın,kar yazdıkça bilançoda kağıtları fırlasın,valla bir katakulli gidiyor ossuruktan teyyare selam söyle o yare gibi:whistling:
OPEC+ ekimden itibaren, üretimi, günlük 100.000 varil kısma kararı aldı.
24:00'den sonra benzin ve mazota zam geliyor.
Asıl zam, daha sonra gelecek gibi.
Depoları fullemekte fayda var.