33 lira ilk alış yerim temmuz 2023 de, 50 liradan düştü diye atlamıştım sonra da bize atladılar, bundan sonra her çıkış satış fırsatı herhalde.
Printable View
2010 da Star rafinerisi nedeni ile PETKM aldim 3.5 sene bekledim ve ayni fiyata verdim.
5 senede tamamlayacagiz dedikleri rafineri 8 senede tamamlandi, gecikme nedeni konusunda tek bir aciklama da yapilmadi.
Yonetim cok kotu, art niyet bile olabilir diye dusundum ve bir daha da almamaya and ictim.
katılıyorum, yatırımları ne zaman tamamlar? iyi ihtimalle 1-2 yıl
yani en az 1-2 sene bekleyip dolar bazlı %10 artış.
şimdi arkadaşın sorusuna gelelim, ortalama düşürerek almış tl bazlı bile x2 yapması gerekir. dolar bazlı düşünürsek tahmini x3 yapması gerekir.
yani bu şirketin gerçekten 2,5 milyar pd'ye ulaşmasını bekliyor musunuz? üstelik oraya geldiğinde ancak maliyetinizi kurtaracak.
2 yil sonra dolar 100 TL olur
Bu da buralarda kalsa, kairsa al sana 3 cent yani basladigi yer...
O seviyede girdiğimle kalsaydım çok iyiydi ama öyle bir pazarladılar ki 100 lira olacağına inandırdılar, en büyük hatam buradan döner diyerek her seviyeden alış yapmam oldu, eminim benim gibi bu hataya düşen çok olmuştur. Birkaç kere fırsat verdi zararı çok azaltmıştım ama satmadım, şimdi daha ne kadar bekleriz kim bilir.
https://www.youtube.com/watch?v=DsNAR8I2kUQ
Yaprak da verdi :)
Yolculuk daha yeni basliyormus