Abi batikente gel de sana bi göbek rakısı doldurayım. Depresyon mepresyon kalmaz. :he:
Printable View
Sonu kötü olabilir
https://www.instagram.com/reel/Cx_D1...4waHFyNWIzcw==
2-3 hafta önce her mecrada acayip bir iyimserlik vardı,benim de bir hedefim vardı ama olmadı,(Ekim ayında 9000-9500 arasında borsadan bir süreliğine ayrılmayı düşünüyordum)Son bir haftadır ise yine her mecrada acayip bir kötümserlik var, şu an dipteyiz diyemem ama herkesin öldük bittik,borsa 6000,5000 gibi laflar etmeye başladığı, küçük yatırımcının hisse almaya korktuğu, ciddi zararda olmasına karşın borsa 1,5- 2 dolara düşecek korkusuyla mal sattığı dönemde dipteyiz diyebiliriz.Ben hissedeyim ve almaya devam ediyorum,daha önce dediğim gibi uzunda olsa hisselerde bekleme lüksüm var.Artik herkes kendi durumuna göre alır,satar veya bekler.
Çok kahraman var burda egonuza yenilmeyin burda kimsenin gazına gelmeyin bakkal manav öğrenci bankacı öğretmen esnaf galerici kırtasiyeci herkes borsaya girmiş he he burda bedava para dağıtacaklar gelin gelin 🪰🪰🪰
Hamas acil bir ateşkes karşılığında bazı mahkumları serbest bırakmayı teklif etti ancak İsrail henüz bunu kabul etmedi.
- BBC