Senin bulamadığından:)
Printable View
Senin bulamadığından:)
yahu buldum ben :he:
en az 20 tanesinin isimini konumunu atayım diyom
halaa arayıp bulayaman sizlersiniz.. :)))
lütfen ama.. laf ve kelimelerle oynamayalım.:drunk:
milyarlarca insan tabmış bunlara.. bi akıllı benim diyon ama olmaz böyle.
birtek benim tanrım doğru diyon.
ama diğer milyartane insan yok benimki diyor.
İSLAMA GÖRE ANLADIĞIM KADARIYLA CEVAP VEREYİM:
Dünya bir imtihandır ve herşeyin karşılığı ya bu alemde ya da ahirette TASTAMAM verilecektir.Evet gerçektende zalimlerin mutlu olduğunu görürüz veya masumların çektiğini.
Zalim olsa bile,insanlık adına vs yaptığı küçükte olsa bazı iyilikler varsa bile onun mükafatı-yaptığı en ufak bir iyiliğin karşılığı bile burada ödenir..AHİRETE HİÇ BİR iyilik bırakılmaz...ebedi cehennem...
Ama iyilerin -masumların yaptığı bazı günahlar-hataların bedeli burada tahsil edilir ki öte taraf hiç bir bedel kalmasın...ve öteki tarafta ebedi cennet...
“Zerre miktarı hayır ve iyilik yapan onun mükâfatını, zerre miktarı şer ve kötülük yapan da onun cezasını görür” [Zilzâl sûresi (99), 7-9]
''İnkâr edenler ateşe arzedilecekleri gün onlara: "Siz dünya hayatınızda bütün güzel şeylerinizi harcadınız, onların zevkini sürdünüz, artık bugün yeryüzünde haksız yere büyüklük taslamanız ve yoldan çıkmış olmanızdan dolayı aşağılayıcı bir azabla cezalandırılacaksınız." (denir).(ahkaf20)
İSLAMIN en temel kaynağı ve böyle olmak istendiği için KORUNMASI TAAHHÜT EDİLMİŞ..TEK KAYNAK KURANDIR.
''KURANI BİZ İNDİRDİK VE ONU BİZ KORUYACAĞIZ'' ayeti
Buhari-müslüm..Bunlar peygamberden yüzyılar sonra yazılmışlardır.Bunları İSLAMIN TEMEL KAYNAĞI olark göremezsiniz..öyle hadis diye rivayet edilenler vardır ki KURANa terstir..
İSLAMIN TEK kaynağı KURAN ve onun 23 yıllık nebi tarafından pratiğidir.
Eeee sahih hadis-i şerifleri de yok sayacaksak...
Ne yapalım? Hisse.net'te yazan İslam alimlerine mi inanalım?
Netekim onların da söylediklerinin büyük kısmı yorum.
herneyse sataşmadan birbirimize.. herkes neye inanıyorsa haklıdır.
bulunca banada haber edin. kafir gitmeyek öte tarafa. :evil:
amen inşallah..
:drunk::drunk: