Bu ne telaş...borsa kapalı...
Beni çoktan beri takip etmiyormuşsunuz demekki...
Genelde sıraya göre cevaplarım... Ayrıca benimde bir hayatım var ve başka işlerim...
Printable View
Kusura bakmayın üstad ben sizi ve bu siteyi uzunca takip ediyorum. Bugün kağıda çom sinirlendim.O yüzden böyle yazdım. Yanlış anşıldıysam yada sizi üzdüysem. Özür dilerim.Saygılar
JANTS ; 249.00 kapanış yaptı...
Yukarıda yazdığım seviyeler devam ediyor...sonuçta 35.00 tl den 266.50 seviyelerini gördü...
Yine daha önce de söylediğim gibi bu tip hisseler teknikten çok temel beklentiler içine giren hisseler...
Örneğin yüksek bedelsiz veya yüksek temettü gibi...
Y.T.D.
EGGUB ; 130.00 kapanış...
DİRENÇ ; 135.00 - 141.00 - 146.00...
DESTEK ; 129.00 - 125.00 - 120.00...
Yukarıda ; 146.00 kanal direnci önemli...
Sağlam geçer desteklerse ; 162.00 kanalına girer ve biraz daha hareketlenebilir...
Aşağıda ; koyu renkte işaretlediğim iki destekte önemli... Özellikle ; 120.00 kanal desteği...
Bu da aynı... esselocan beyin dediği gibi kalınlardan...
Temel beklenti tekniğin önünde...
Hayırlısı diyelim... Böyle bekkentili hisseleri alırken bunları düşünmüş olmanız gerekir...Sabır hisseleridir diğer isimleri...
Y.T.D.
Kıymetli yorumlarınız için çok tşk ederim.sağolun varolun. Sağlıcakla kalın
Eggub soran arkadaş, tivitte ve telegramda 1-2 grup var , bu kısım insanlar gir çık yapıyor. Onlardan biriyseniz tamam. Ama değilseniz, can yakıcı hisselerden bir tanesi. Çok dikkat etmek lazım. Nacizane basit küçük yatırımcı bilgisi. Ancak yazdıklarımın hepsi için yatırım tavsiyesi değildir
Adem13 bey şişe ye ne dersiniz? Bir bakalım mı? 🧐
Y.T.D.