Geri aldırma söz konusu bile olmaz. Gidişatın mantığına ters.
Printable View
reıs koskoca basnakanı gorevden almıs ......soyluyu alsa nolcak....
Tweeter binali yıldırım kasmaya başladı birden tek yerden çıktı sanki..
Ohaaaa 2 .sıraya çıktı...
Yuhh bu ne hızzzzz 1 sıraya bastılar.....
Soylu bakanlik personeli tarafından seviliyordu Bahçeli'nin favorisi idi sahipsiz kalırsa bahçeli alır.
Bence içerdeki ekip hep söyleniyor ya pelikancı vs Soyluya hata yaptırdı.
Herkesin gorusu kendine, bu konuda tartismaya girmeyecegim, ama elle tutulan, artsi eksisinden fazla, sevdigim tek adamdi kabinede. Hani vay olur mu bak su video, bak ne demis vs biliyorum hepsini. Artisi daha fazlaydi gozumde. Yazik oldu, ben uzuldum su surecte birde iyi olmadi.
2007 de Fetocu burokrat ve diplomatlarin basta rol oynadigi Annan plani ile bu hikumet Kibrisi vermisti....,, . Allahtan Rumlar referandumla birlesmeye hayir dediler. KKTC direkten dondu. Simdi Rumlar sacini basini yoluyorlar.
Yine bu iktidar doneminde Acilim, sacilim politikalari ile 2012 de Baris sureci adiyla bolge adim adim PKK ya devrediliyordu. PKK asiri guvene kapilmayip silaha sarilmayi 3-4 yil daha erteliyebilseydi bolgenin anahtarini cebine atmisti.
Dagdan inen PKK yi tekrar sehirden cikarmak icin tam 950 sehit verdik.
Bu iktidar tekrar bir acilim daha yapabilecegini cok ihtimal vermiyorum.
Ama bu iktidar giderse Babacan, Davutoglu, Gul ve Imamoglu bu hukumetin ic ve dis politikada yaptiklari vahim hatalarin aynisini yapacaklarini dusunuyorum.....zaten hepside bu yonde renk verdiler.