Printable View
Alıntı: Originally Posted by ariston Sana dehşetli bir darbe iner bilmeden konuşmanın ne olduğunu öğrenirsin diyeceğim ama muhtemelen bitkisel hayata girersin. zamanında foruma maklube tarifleri yazmıyordum de de inanayım..?
Alıntı: Originally Posted by KARADUMAN kaça satmış..:) ortada para yok da.. sen maaşını nasıl alıyorsun ki?
Alıntı: Originally Posted by ft-2 sen okumuşsun ya...başkaları adına ahkam kesme..ayrıca ben yazmadım...aktardım okudum falan demedim saçmalamışsın demek istedim aktarmışmış bi çare
Alıntı: Originally Posted by ft-2 --hammaddeyi dolar ile alıp genelde euro ile satan sanayi şirketlerine gün doğdu.... şu anki atmosfer ülkemiz için çok olumlu...
Alıntı: Originally Posted by sartorius okudum falan demedim saçmalamışsın demek istedim aktarmışmış bi çare okumadan saçmaladığımı nasıl anladın?
Alıntı: Originally Posted by ft-2 merkez bankamız tam zamanında dolarları satmış....damadı beğenmiyorlar ama adam uzak görüşlüymüş:) satılan dolar karşılıgı tl nerede bu arada satan adam ortoda yok yok oldu garibim,tik tedavisinde olsa gerek
Büyük ihtimalle bende orada olurum..ama izleyip göreceğiz Alıntı: Originally Posted by EMEKDAR Dalağını sökecem ÖKÜZÜN dalağını!!!!!!!... SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by realities zamanında foruma maklube tarifleri yazmıyordum de de inanayım..? Maklube yaptım yedim. Gayet güzel bir yemek. Sarımsaklı işkembe çorbası da içeceğim şimdi. İspanyol soğuk domates çprbası da var, bostanaya benziyor, kısır da var.