Emeklilik ile ilgili bir eleştirim yok.
Ben kendi emekliliğimi kendim gerek borsa gerek diğer yatırımlarım ile halledereim.
Devletten beklediğim bir emeklilik yok. Umarım bir gün o duruma düşmem.
Printable View
Bir de çok çocuk işinin bu miras tarafı var. Ne kadar fazla kardeş o kadar fazla miras kavgası.
Annem babam 2 çocuk yerine 3-4 yapsalardı onlardan kalacak miras bölüne bölüne kuşa dönerdi.
Ee iyi yapmamışlar mı yani? Bence süper düşünmüşler. :)
Mesela abd de tecavüz sonucu ana rahmine düşen çocukları bile aldırmak yasak, sen doğur ben bakarım diyor. Üstüne her sene milyonlarca göçmen alıyor ( resmi / gayri resmi ) Hindistan saldım çayıra felsefesi ile sokaklara s.can milyarlarca insana ev sahipliği yaouyir bir evde 15 kişi kalıyorlar hayat koşulları rezil, nüfus yoğunluğu bizim 6 katımız hala frene basmıyor. Çin bastı frene Avrupa tarzi gelişme yakalamak istiyor orta sınıf yaratmaya çalışıyor ama orada da frene bastığında nüfus milyarları geçmiş, artık ihtiyacı yok.
Bizde söylenen 3 çocuk gaz bile değil sadece nüfusu koruyalım amacı ile deniyor, ona bile parti politikası vb..diyoruz, yani hangi parti gelirse gelsin bunu söylemek zorunda çünkü bilim bunu söylüyor, orada kırılacak nokta en az 3 çocuk diyor ama eksik, en az 3 nitelikli çocuk demesi lazım. O işine gelmiyor çünkü çocuk nitelikli olursa kendi niteliksiz kadroları iktidarda kalamıyor.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bosverin herkes sıcakta tabi şey oldu
Aklı çocukta ama
Şu siyasal is*** şeysi aşkı devam ederse görcez asıl o zmn çocuğun büyüğünü
Boy 1.40 ayaklar 45 numara
Onu abd diyo sa
Ben isveçliyim ha
Saydırsak genlerim daha çok tutar
Abd nin dini imanı paradır
Af buyurda
Kimsenin peydahladığına dönüp bakmaz bile
En az 3 çocuk çok net bir şekilde A*P politikasıdır ve bilimsel bir dayanağı yoktur.
A*P geldiğinden beri aile planlamasını yok saydı. Doğum kontrol yöntemlerini zorlaştırdı.
Siz belki okumadınız ama ben ya ilkokulda hayat bilgisi dersinde ya ortaokul lisede aile planlaması nedir, niye önemlidir bunu öğrendim.
Mantığı da çok basit. Bakabileceğinden fazla çocuk yapmamak. Bunun tartışılır bir yani yoktur. Safi matematik.
Bir insan niye maddi gücünün bakmaya yetmeyeceği kadar çocuk yapar? İşsiz kalsınlar diye olabilir ancak.