Ajda Pekkan ; "Çocuk sahibi olmak müthiş bir şey, keşke kazara olsaydı. Gerçi o dönem kendi ayaklarımın üstünde zor duruyordum, nereye bastığımı bile bilmiyordum"
Printable View
Ajda Pekkan ; "Çocuk sahibi olmak müthiş bir şey, keşke kazara olsaydı. Gerçi o dönem kendi ayaklarımın üstünde zor duruyordum, nereye bastığımı bile bilmiyordum"
Gigi Hadid ve Emily Ratajkowski'nin Yunanistan'da katıldıkları bir açılışta kurdele keserek 6 milyon TL aldıkları öne sürüldü.
London Anniversary Games'te kadınlar 3000 metrede yarışan Etiyopyalı Fantu Worku, önde götürdüğü yarışın bitimine 200 metre kala bitiş çizgisini geçtiğini sanıp durdu.
https://www.youtube.com/watch?v=EQfABZ7hCVw
Süreyya Yalçın, değeri 400 bin TL olan pırlanta yüzüğünü çıkardığı sırada denize düşürdü,
Yüzük, Yalçın ve beraberindekilerin tüm çabalarına karşın bulunamadı.
YouTube üzerinden ürettiği içerik ve videolarıyla tanınan 36 yaşında 6 çocuk annesi Sarah Schmid, önceki gün canlı yayında milyonlarca insanın gözü önünde doğum yaptı.
Schmid, "Dışarıda doğum yaptığımda daha rahat oluyorum ve hiçbir ilaç ve sakinleştiriciye ihtiyaç duymuyorum" dedi.
haci abi bu belçikadaki herkesemi geçerli
şimdi diyek matematik zayıf
masaya kimliği pasaportu attın bi de hesap makinesi
bu hesabın doğru yapılma yükümlülüğü kimde?
kimdeeeeeeeeee
aritmetik iyi olsa borsa forumunda işimiz neeee !........
ayrıca belçikada flaman bölgesi kızlar daha güzel
aramızda kalsın
herhal daha çok mahsulat ül deniz yani deniz mahsulü yiyolar ondan
bu arada etraf arap bol anlasınlar diye arapça deyiş kullanıyom
ilk başta Suriyelilere kızıyodum artık kızmıyom
kendimize kızıyom madem kalıcılar artık
süratle turkçe öğrenmeliler
bunun için haftasonu boşken okullar tahsil edilebilir
cunki dun bi Suriyeli cüzdanı kaptırmış ailecek yardım istiyo
elden geldiğince olmaya çalıştım olamadım gene
ama onun kabahati turkçe bilmiyodu
bi de orda ortamda bi dayı vardı dayi Turk .yanlış karakola yönlendirdi adamı rezil olduk
bizde kendimizi bilmediğimiz konuda ahkam kesmeme konusunda geliştirmeliyik
ama o nassı olcak inan bilemiyom
adamın yaşı başı var diye dinledik yardım ederkende rezil olduk baya uzuldum duruma inan olsunki
Herneyse
Burdan Belçika anayasası teminatcilarina Belçika angusuna özel not: Azmisiniz lem siz
Gerci dünya kötü bi yer bi tarafta sırf bu sebeplerden öldürülen kadınlar öte tarafta 14 lü ler sırt üstü keyiflensin diye çıkarılan kanunlar
Dünya acil konsensus sağlamalıdır
Hatta bu karardan dolayi BM acil toplanip belcikaya askeri mudahele etse direkman en doğru iştir
Haberdenn ;
"Değişikliğin, gençleri incitmeden yasayı günün gerçeklerine uygun hale getirmek amacıyla yapıldığı açıklandı. Belçika'da 1900'lü yılların başındaki yasal düzenlemelerde cinsel ilişki sınırı 16 olarak belirlenmişti. Ancak günümüzde bu sınırın gerçeğe uymadığı belirtildi.
Bu nedenle, 14 yaşından itibaren gönüllü cinsel ilişki ceza kapsamından çıkarıldı. Ancak yaş sınırıyla ilgili bazı koruyucu hükümler getirildi."