Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Akyalaklar bir süre sizi bırakacağım ehtiyar bunak sarhoş kuzu gelmiş gidip ona kafayı gömeyim bir süre fazla özletme kendini. asdas. :he:
Alıntı: Originally Posted by sindoma53 Atak futboldan ziyade dar alanda yapabilirlerse defans yapmak istiyorlar.:) İnşallah kalecileri milli kalecimiz Uğurcan kadar iyidir :)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Ortada bir suç varsa Mutlaka 1 suçlu da vardır. Ortada suc yok ama iceriye 100 suclu girdi. Osmanlinin kadisi verdi hukmu. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by şahit fazla özletme kendini. asdas. :he: Bugüne kadar hiç aka oy vermedim ama ayhan gibiler yüzünden aka basacam. Hiçbir siyasi bağım olmamasına rağmen Bilip bilmeden İthamda bulunuyor
Alıntı: Originally Posted by emregunes Özel in Memed abi istifa etmek istiyor açıklaması pek de iyi olmadı piyasa için. Madem öyle işte böyle dedi.. Oda görevimin başındayım dedikodu diye twete attı
Alıntı: Originally Posted by emregunes Özel in Memed abi istifa etmek istiyor açıklaması pek de iyi olmadı piyasa için. Madem öyle işte böyle dedi.. memed şimşek yabancı hanımdan boşanmış meğer ben kaçırmışım..
Alıntı: Originally Posted by emregunes İnşallah kalecileri milli kalecimiz Uğurcan kadar iyidir :) Minyatür kale rahat ol:)
Alıntı: Originally Posted by *Bozkurt Bugüne kadar hiç aka oy vermedim ama ayhan gibiler yüzünden aka basacam. Hiçbir siyasi bağım olmamasına rağmen Bilip bilmeden İthamda bulunuyor Sinsi ve yalancı akkurt :) 2017 başkanlık seçimlerin de dahi ne yazdığını hatirliyorum