Abi çok büyük bir bela var akşam aradım başkanı akıl aldım ondan kurtulmak lazım sonra üç tane daha var. Aidattan fazla para topluyorum. Şimdilik ses yok. İyi gidiyor düzene girince bırakırım
Printable View
Vobda mutlak kazanmalısınız, yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
Mertabi akşam gelince şu ereğli analizini bi daha yap bakalım ne formasyonu çiziyi :rules:
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar ve Karadeniz'deki keşiflerle talihimiz değişti. hürriyet
Abi seçime git seçime, bir şey deneyeceğiz.
"Giddens’ın geleneksel otorite ile ulus devlet arasındaki mutlakiyetçi dönemde iktidar kuran “devlet krallar” için tespitini burada hatırlatmak gerekiyor. Bu tip yöneticiler, alt bürokrasinin birbiriyle çatışmasını teşvik eder ve kliklerin rekabeti üzerinden iktidarını sağlamlaştırır. Bir nevi hakem olarak güç kümeleri arasındaki çatışmayı yönetecek ve sonlandıracak nihai otorite olarak görülür. Yani hiçbir şey krala rağmen olmaz, aksine her şey kralın desteğini ve övgüsünü almak için yapılır. Rekabetin amacı budur. Kral bu rekabetten memnundur, izler ve bir noktada hüküm verir. Bu hüküm verme hali zaten iktidarın ta kendisidir."
@bozpek
Bu yorum bana daha mantıklı geldi.
Levent Gültekin son genel seçim öncesi Kılıçdaroğlu'nun kendisine seçim sonucunun AKP lehine olmasını kimsenin değiştiremeyeceğini söylediğini söylemişti.