Tesekkurler kardesim.. Evet baslarda da ( pandemi doneminde ) yazmistik birkac arkadasla... ki benim icin ACSEL halâ Bist in GAME STOP birkac hissesinden biri. Altın gibi parliyor ve ben burdayim diyor hisse..Evet sarrafı bilir anlar ancak...ytd
Printable View
Şirket yeni yatırımla ilgili olarak yaptığı açıklamada: 2022 yılı sonuna kadar bitirilmesi hedeflenmektedir diye belirtmişti. Herkes, yatırım 2022/Aralık ayında bitecek diye düşünüyor. Bence Şirket 2022 yılı içerisinde bitirilmesi hedefleniyor deseydi daha uygun olurdu. Belli mi olur 2 ay veya 3 ay sonrada yatırım bitebilir. Keşke yatırımın % kaçının tamamladığını bilebilsek.
Bugün 42.28 nerdeyse tabana kadar salıp topladı
Ancak brüt takastan olabilir işlem hacmi bu tavanı desteklemiyor şimdi çok dikkatli olmakta yarar var bu bir tepki çıkışı mi yani ikili tepe mi yapacak yoksa önceki zirve gecilip yeni kanal mi acacak inşallah 2. Si olur
Brüt takas biz ky için iyi mali yikamadilar 27 Mayıs'ta bitiyor brüt o zaman kadar yukarı yapıp ordan yikabilirler
Onun yerine 45 acıyla güzel güzel çıksa bilançolara göre hareket etse bizde elimiz bogrumuzde beklemesek
Benide kandirdilar agalar ! 41.5 bekleyenlerdendim bende..hatta biraz daha uzun bir cubukla 40.90..41 leri anlik..O fiyatlarda baska hisse satıp tamamen buraya gececektim..nasip . vardir onda da bir hayr.. canları sagolsun..Elimizdekilerle bizde..yeterki hissemiz boyle guclu devam etsin kardesim...Bol kazanclar..
Hiç buntepkiyi vermeden yataya saraydi çok daha iyiydi teknik olarak şimdi yine bıçak sırtı tek tesellim brut