Ne güzel iþte
Kaçak gocek , alengirli , alavere dalavere li hacicavcav iþi yapacaðýnýza gelin rahat rahat alýn satýn diyor
Eskiden beri öyle olmalýydý zaten
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne güzel iþte
Kaçak gocek , alengirli , alavere dalavere li hacicavcav iþi yapacaðýnýza gelin rahat rahat alýn satýn diyor
Eskiden beri öyle olmalýydý zaten
Fitch in Etkisi olsa nolur olmasa ne olur
Adamlar kamyonu dayadý mali alýyorlar
Keþke üç defa daha not insede üç kamyon daha alsak diye düþünürler çok çok
Pardon alanlar yerliydi dimi alanlar tüh karistirmisim
Excuse mua :kahkah:
ybtakasorani ne alemde 61 altina düþtü mu
Birde þu var.not düþeceði belliydi.o yüzden düþtü piyasa.etkisi olmaz..peki etkisi olmaz diyosun.sana deselerki not düþecek bugün.akþama hisse alýrmýydýn.long olurmuydun yada eldekini tutarmýydýn ? %99 yok der..ee ozaman niye etkisi olmaz diyosun.
Birde ortada ekonomik gerçekler var.not niye indi deyince sýralýyorlar.yalanmý.deðil..ozaman neye göre tamam not indi.düzelir herþey diyosun.
Önce icraat.sonra bu icraatlarýn etkisi.sonra bu etkiler görüldükçe düzelme olur.
Ekonomi kötü olacak.dolar,enflasyon,faiz çýkacak..borsada çýkacak..vay babasýna..ne güzel dünya..
U tübünü koymadan ölçülmez buralarda o takas artýk :)
Ben etkisi olmaz demiyorum ki
Olsa ne olur olmasa ne olur diyorum
Yanlýþ anlasilmaya sebebiyet vermek istemem
arkadaslar bazý konularda yanýlýyorsunuz 2 cent altýndayýz...artýk 94...470 dolar kurundan......96.....480dolar kurundan ustu yok yapýacak en ýyý tepký 93 tur.....5dolar kurundan 1.7 85 ana destek bana gore adamlar nerdeyse kýrýlmayan grafýge bakmadým ama 5 senelýk destegý kýrdý9