otantik bir şarkımız da 3 ncü oldu sanırım
Printable View
otantik bir şarkımız da 3 ncü oldu sanırım
Sertap da ilk kez ingilizce şarkı yolladığımız yarışmacı değil mi.Ondan önce eurovizyonda ingilizce şarkımız var mı hiç
Erenler ilgisi yok o zaman AB üyesi ülkelerin de aday görüşüyorduk o yüzden
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ülkeye hizmet etmek . Ülken kendisine hizmet edilmesine izin veriyor mu acaba ?
İşte sorun orda ya,bu ülke kimin,sn dimitris ülke aynı zaman da bizim de ülkemiz.İyi kötü eğitim almış insanlarız,burada memleketin zararına davranma düşüncesi olacak tek kişi de yoktur.Bu ülkede kalıp mücadele etmek lazım,başka ülkeye gitmek en son alternatif olmalı.Neden gideceğim ki memleketimden.
Cumhurbaşkanlığı kararıyla 800'den fazla ürüne ilave gümrük vergisi getirildi / NTV - Son dakika
Millet yasağın bitmesini falan beklememiş, bugün baktım, dışarıda çok fazla insan vardı, bir denetleme de görmedim, bu yasak kime, onu da anlamadım. Yasaklarda evde oturduğumuz için herkes oturuyor sanıyorduk, öyle değilmiş meğerse. Serbestlik tanınan esnaf dışında birçok küçük esnaf ve firmalar, araçlarıyla elemanlarıyla normal şekilde çalışıyorlardı
Kimse gurbete gitmek istemez.
30 yıllık bilgi birikimini, tecrübeni, bildiğin yabancı dillerini git bir ege kasabasında çay bahçelerinde okeye dönerken kullanırsın dedikleri için gidiliyor gurbete.
Gençlerimizin de hayallerini sayısal lotoya, iddaaya endeksledikleri için gidiliyor gurbete.
Bu gün memleketimizde iranlı doktorlar, diş tabipleri neden bulunuyorsa, bizler de o sebeple gurbetteyiz.