Ben birisine "GÖT" diyorsam götün tekidir, ulan yengenizi geçen yaz Portekiz-İspanya gezisine gönderecektim olmadı, ulan göt herif buralardan ne alınır, gümrüksüz 2 karton sigara ve 3-5 hediyelik onların çini işlemesi.
Printable View
İspanyada olup Türkiyede olmayan ne var, sadece Elhamra sarayı...
Mısırda olup Türkiyede olmayan ne var, Keops, Kefren, Mikorinos...
Eiffel kulesinin veya Empire State binasının eşimi var...
Eskiden alim gucu cok daha yuksekti
Enflasyonun maaslari getirdigi hale bakin
Yazik gunah bu insanlar bu maasa nasil gecinecek?
https://i.ibb.co/MsYMMns/Capture.jpg
İnsaat muh.sorumlulugu bina yikilincaya kadardir.mesela bina depremde yikildi.40 sene once yapan muhendis sorumlu.
Peki santiye muh.maasi ne kadar?
Asgari ucret kadar.!!
milet acliktan meksika sinirindan Amerikaya gecmeye calisiyor. Artik meksika vize vermedigi icin simdilerde venezuela ya gidip oradan yuruyup Amerikan sinirina geliyorlar
Binlerce belki onbinlercesi amerikada kamplarda yari ac yari tok yasiyor hemde aylarca. Bunlarin arasinda Turk bayanlar bile var
Butun bunlar olurken Allahin kazmalari Turkiye cumhuriyetinin euro sunu dolarini kendi parasi zannederek paris te londrada lukse ve gezmeye harcayacak buda sana normal gelecek?
Birisi ac mafyanin silahli adamlarinin dibinde yasadisi yollarla baska ulkeye kacmaya calisiyor ki bazilari bayan bunlarin, kimisi Almanyaya kaciyor kimisi yolda dayaktan yada siddetten oluyor. Bunlarin hepsi sosyal medyada paylasildi kimisinide ben birebir tanidim.
Turkiyenin ekonomisi icler acisi durumdayken bariz belliki illegal yollarla para kazanip bunu yurtdisinda lukse gezmeye harcayanlara sana normal geliyorsa egitimde muhakeme yeteneginde bir sorun vardir.
Avrupadaki saraylari gorup onunde poz verip foto cektirmek seni adam etmez. Israf eden adam yapar. Israf gunahtir.
Saray gormeden yasasan bir sey olmaz olmezsin. Cocuklarina bir gun ekmek verme harclik verme bak ne oluyor?
Ilber Ortaylida ne dedigini bilmiyor. Dunyayi gezinmis gorunmus. Binlerce Turk tanidim dunyayi gezip goren. Bir gram bir sey ogrenmismi? Anlamismi? Soru sormus merak etmismi?
Hepside cantalarina Iphone lari doldurmuslar hediyeler giysiler gomlekler alis veris bir suru foto atilmis instagrama facebook a
Turkiyeye dondukten sonra ayni Ahmet ayni Ayse ayni Mehmet. Ne gorgusunde ne yasaminda ne anlayisinda konusmasinda algisinda zerre degisiklik yok. yazik degilmi o harcanan paralara? YAZIK YAZIK. Cope atilmis paralar onlar.
Hayatinda aclik cekmemisler bana cevap yazmasin.
https://i.hizliresim.com/pbuz8uv.jpg
Olmayan beynin hakikaten götünde senin, Venezüella nere Meksika nere arada Colombiya, Panama, Kosta Rika, Nikaragua, Honduras ve Guetemala yani koca Orta Amerika var, GÖT!