cevap gelmiyor neden her moku bilen adamdan :)trade etmeyin diyen her moku bilen adam kchol 265-270 satmayan 209 satsın mı , satmıyacaksa ne kadar beklesin :drunk:
Printable View
cevap gelmiyor neden her moku bilen adamdan :)trade etmeyin diyen her moku bilen adam kchol 265-270 satmayan 209 satsın mı , satmıyacaksa ne kadar beklesin :drunk:
borsada kazançtan vergi almayacaklarmış ama işlemden 1-2 geçirebilirlermiş
yani kazanandanda kazanmayandanda alacakalr
14 alım yerï, gözden kaçmasın :he:
Benim tahtalarımdan birini ben tutuyorum valla...müsaade yok Diğeri şelale zaten. cehennemin dibini bir gorsun. Perşembe safagina kadar tutarım ama sonrasında Gandalf in tepede görünmesini isterim. Yoksa selam okunur[emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam geri abi..ciddiyim...3.20 den tüm malları satıp en az 2-3 ay borsadan uzağım diyen adama KCHOL buradan neden satmadın diyor vs?
Üstelik agresif short poz. açmışken...HERŞEY MESAJLARDA HALA VAR..
Vallahi kimlerle muhatap olmak zorunda kalıyorum.Hani bazıları ne problem çözer ne de çözümü anlarya..işte bu tayfa.
Daha bu gün ''3.10 dolar hedef-tepki dedi...yani 10.500 den''
Oradan alan şimdi ne yapsın dedim...TIKKKKKK YOK...
Bozkurt 10 gün önce borsa 10.000 altına iner mi dedi..ben, bu zamanda iner dedim..ve oldu...neyse...
bu lavuk gazı varmış gibi kıvrındı..yok GRİ LİSTE OLURSA BÖYLE-YKBNK olursa şöyle..DEDEM ebeme yürürse böyle...