notun düşeceğini bilsem ben malda girmezdim mesela.
sadece görünüm değişir diye tahmin ediyodum.
Printable View
notun düşeceğini bilsem ben malda girmezdim mesela.
sadece görünüm değişir diye tahmin ediyodum.
Ohooooo
Önce icraat sonra o icraatların etkisi dersek meri teyzenin posasini 15 den satarlar adama :kahkah:
Ama iyi kaporta yaparlar ona haaaa ileride
Az kullanılmış meri :)
İcraatların etkisi çıkıncaya kadar meri abla en az 30 k posta pardon kilometre yapar herhalde :)
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çünkü milyon dolarlık fonları yönetenler tv'lerde bir haftadır senin bilinçaltına not düşmeyeceği,buraların alım fırsatı olduğunu işledi;piyasa yapıcı bulduğu her yerden verdi,geçti,karşılığında yerliler mal aldı,alıcı buldukları sürece satmaya devam edecekler,ne zaman alıcı bitti yeni hikayeler uydurup yukarı sürerler,hâlâ alıcı bulduklarına göre...
NŞA da Vob 105 civarı, endeks 84-85 arası dip bölgesi. Bu rakamlar günlük değişir. 10 yıldır gittiği trend bu. Ha 2008 tarzı bir durumda yalan olur buralar. Yalan olursa o zaman bakarız yeni rakamlara.
Piyasanın mantığına aykırı düzenlemeler istenen sonucu vermez, muhtemelen ters teper.
İnsider serbesttir düzenlemesi yerine, geri alim programı teşvik edilebilirdi mesela, vergi avantajı vs getirilebilirdi.
Siz buradaki işi gücü olmayan cahillerin lafina bakmayın, sizi yanıltmasınlar.
Kendiniz araştırın, öğrenin, düşünün..
Endeksin son günlerdeki hareketine bakılırsa fitchin olumsuz karar vereceği belliydi. En azından benim gibi düşünen birçok arkadaş vardır. Ama yine de böyle olumsuz bir haberi göze alarak, haftasonuna hissede girmek tedirginlik yaratmıyor değil. Belki de böyle dönemlerde riski göze alanlar kazanıyordur. Bakalım....
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yerlilerin mal alması buralarda çok sağlıklı bir şey
Hatta yerlinin boğazına kadar malda olması gerekiyor
Yerli hep düşükten alır zaten onda bir sıkıntı yok ki
Önemli olan sonrası
Yalnız buralarda takaslar falan fıkır fıkır oynar
U tubunun
Bi uçtan basıp öbür uçtan emerler biz anlamayiz
Anlamamizda gerekmiyor zaten işin güzel tarafı o :)
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kur baskısını milli para ile ticaret yaparak aşacakmışız İran-Çin-Rusya ile vs vs vs
ABD çin’e vergiyi dayadı artık çin de kalanları bize iteler...
Artık usd nin 5’in üzerine atması için gereken açıklama
Fitch az bile indirmiş, insaflı davranmış adamlar