Çekmezse daha da oy kaybeder.
Bildiğim bir şey varsa sağı da solu da muhafazakarı da; mafyadan, anarşiden hoşlaşmaz.
Her ailede bir yara vardır. Yolsuzluğa göz yumar ama faili meçhule, uyuşturucu tacirlerine, işkenceye bulaşanları tasvip etmez.
Printable View
Diyelim ki X bakanı karışmış bu çarka.
600 Milletvekilnin 300'ü önerge verecek 400'ü de verilen önergeyi kabul edecek. (Önerge verilen bakanın kendisi dahil). Ancak bu aşamadan sonra yargı devreye girebiliyor.
Yani fiilen -iddia edilen suçların yargı önüne taşınması- Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde mümkün değildir heveslenmeyin boşuna.
Süleyman Soylu'da istifa etmeyeceğini açık açık ifade etti zaten.
Evet düşüncesi ne olursa olsun: MAFYA,FAİLİ MECHUL,ANARŞİ,UYUŞTURUCU vicdanların,aklı selimin şiddetle karşı çıktığı oluşumdur.Bu konularda ortak kanaat vardır.
Malesef toplum olarak yolsuzluğu tolere eden bir yanımız var(devletin malı deniz.....gibi sloganımız bile var)ama diğerlerine toplumun hoş görüsü yok.
Kumpas kurmuşlarmış, son zamanlarda yaşanan rezaletlere tarafsız bakanların içinde hiç şaşıran yoktur heralde, şaşıran varsa da lütfen Siyasal İslam nedir bir incelesin.
Beyefendinin bir yancısı var 'sağlam irade' nam-ı diğer. Zamanında sosyal medyada kumpasın kralını yapıyordu, hakaretin, haysiyet cellatlığının bini bir paraydı.
Ahmet Davutoğlu bugün yaşadığımız diplomatik yalnızlığın ve izolasyonun baş sorumlularından biridir. Kamuoyunda hiçbir karşılığının olmadığını biliyor, Kürtlere yanlıyarak var olma çabası içinde. Ama gelecek seçimin en başarısız üçüncü partisi olacak. Umarım yaşayacağı hezimetin ardından siyaseti bırakır ve Türkiye'yi terk eder.
Terör eylemleri sonrası bu beyefendinin 'oylarımız arttı' sözünü unutmadım ben.
Viop için 1520 üstü long altı short diye düşünüyorum, bugün yarın nihai yön belli olur. Sn. Dolares güzel yazmış, illaki işlem yapmak zorunda değiliz, paniğe gerek yok. Volatil bir piyasa, dakikalar içinde -1 den +1 e giden kağıtlar var. Sakin olan kazanır, en azından kaybetmez.
Ayyynen öyle..
Hiç bir savcının kılını kımıldatmamasının nedeni de o zaten..
Bu S.Peker açıklamaları en çok RTE ye yarıyor..
İşte soylu pelikan çetesi damat falan..
Çevresi çok kötüü..
Ülkenin son 1-2 senedir olan tiyatro hali yine başkalarına ihale edilecek gibi duruyor..
Yoksa S.Peker e anında yasak gelir bütün AKP ayağa kalkar ortalık yıkılır idi..
Demin baktım 0.60+ da idi Bu yazıyı yazarken 0.90+ olmuş..:oleyo:
köpek gibi gerisin geri saracak..:oleyo:
1400 lerden 75 derece açı ile dünkü tepesinin de üzerine çıkmasını bekliyorum..
14 haziran da dostum biden de devreye girerse müthiş bi banka rallisi görebiliriz..
Soylu gereken mesajı Ak partinin grup toplantısı öncesinde verdi.
İlk ses bahçeliden geldi,RTE soyluyu kızağa alıcaksa hazırlık yapmadan almaz ,
Soylu bu ülkede iç işleri bakanlığı yapıyor bu bakanlık boş bakanlık değil ve kendine ait ekibi ile yapıyor.