Nasıl olsa Kısa vadeli stopları patlattın.
Birde şu var aşağıdaki GAP lara göz dikmişse Gap ta baya var hangi birini dolduracak kli
Printable View
Nasıl olsa Kısa vadeli stopları patlattın.
Birde şu var aşağıdaki GAP lara göz dikmişse Gap ta baya var hangi birini dolduracak kli
Ülkede iki türlü risk var. Birincisi zombi şirketler ve bireysel aday zombiler. Bakın bireyselde nakit avans artışına anlarsınız. SS kredi faizlerini düşük tutmak zorundalar. Asgarî ücreti 15 bin memur maaşını 22,5 bin yaparlar o başka. Yoksa dökülmeye başlarlar. Sadece kiralar minimum şuan 7500 TL bunun kışı var nasıl geçinecekler üstüne kart kredi borcunu ödeyecekler bence piyasada kriz olmamasının zerre imkanı yok. Bu darboğazdan çıkamayız. Öyle TÜİK verileri ile oynamayla yönetim olmaz.
bozkurt dayı nerde ,uyuya kaldı mı ne..
ayasofya abi şekere iyi geliyormuydu kekk
boş yapıyorsun calibra ..at izi it izine karıştırdın illa yazdığıma muhalefet yapacam derken geçmişte luks tüketim mallarına daha fazla vergilerle ithalatını dizginleybilirdi ..şimdi de yapabilirler ve yapsınlarda hatta engellesinler o konuda hemfikirim .. enerjisini %85 ini dışaradan ithal eden sanayisinin dönmesi için %70 aramamulünü dışardan ithal eden 60 milyar dolar cari açın olduğu ülkede dövizin düşmesinin nesi kötü .kastettiğim bu anlayamadın mı ?
Matrikste sıkıntı mı var ?
SPOT da BofA ya İs Yatırım da eklenmiş, bu 2 kurumu aynı tarafta pek görmedim, olunca ne oluyordu!
https://i.hizliresim.com/b4mg33p.PNG