zaten naten ve esen'de dün insider var idi
16:30'dan sonra qnb üzerinden malı gaptılar
Printable View
herkese verilecek cevap vardır aması var herkesin kendi bulması lazım..emlak dayı örneği gibbin..imkanı yok kendi istezse inanmaz..
istemek irade mi yosam farklı şeyler mi var orası karışık..
İman eden adamın vereceği cevap olmaz. İman içsel bir meseledir.
Bazılarına göre akılla ve mantıkla da uyuşmayabilir.
10.000 endekste 5500 hedef vermek, RSI ile fiyat tahmini yapmak gibi.
Sen iman et... Kim sana hesabını sorabilir?
Sen bildiğin gibi...
Hinduizm'in temel tanrılarını Üçleme (Trimurti) olarak tasvir edilmiştir. Bunlar Vişnu, Şiva ve Brahma'dır. Araştırmada bu üç Tanrının yanı sıra diğer önemli Tanrı ve Tanrıçalardan Lakshima, Durga, Sarasvati, Krishna, Rama, Hanuman, Ganesha, Kali, Nandi, Ganga ve Budha isimli tanrılardan bahsedilmiştir.
diğer çoklu tanrılıların olduğı dinlerden binlercesi tanrı..
+
güneşe tapanlar..
güneşin yerini söylmeye gerek yok heral ?
ya doğaya tapanlar..
ya panteistler ??
birtane delil göstersen yeterliymiş ya :)) kara koyun ak koyun felsefesi döndü ...
güneşide göremeyende ne bilem..
:drunk:
mu muhabbet bitmez dayucum.
Bak bu da olur...ESAT 13O MİLYAR dolarla kaçtı.Onu anlayamadık,deriz:)
Küçük çocuklar ölüyordu,anlayamadık vs...Buda ikna edici.:)
(Oysa basit bir araştırma ile bunların cevabını veren 100 kişi bulunur google hocada...)
Dedim ya .İman tercihtir.
GÖNÜL BAYIR YUKARI OLUNCA her şey bahane.
Ben olsam her şeyi bir tarafa bırakır: FORMÜLLERLE DONATILMIŞ KAİNATI düşünürdüm.
FİBONACCİHİYİ.sarmal galaksilerden ,fırtınanın yapısına-insan suratına kadar olan mühre...aynı kural.
Güneş sistemiyle...ATOMLARIN yapısının benzerliğine(elektronlar -gezegenler gibi çekirdek etrafında döner)
2 hücreden insanın yaratılmasına...
Tüm hayatını ,amaç-dava uğruna geçirip zalim statukoya karşı koyan peygemberlerin beyanına.
KURANIN,belağatına.Hiç bir kayıt yokken ; cennet-cehennem-gün ay-deniz-kara kelime adedine...
ÇOK SAĞLAM BAHANE BULMALIYIZ.NE TAYYİPTEN DOLAYI soğuduk ne de bazı dincilerde bizi uzaklaştırdı olayı sökmez.:)