ilginç bu rakamları ben de paylaştım ama sonuçlar hiç de senin dediğin gibi değil
Printable View
bilmiyordum özür dilerim o zaman pazar günü hayırlara vesile olacak birgün olacak..
Haziran genel şeçimlerinde millet tokatı çaktı size davutoğlunun sözü bombalar patlatıkça oylarımız artıyor işte siz busunuz
he sahi ne oldu bu bombacılar anayasa paketi meclisden geçtiği gün tatile çıktılar...
Nihat Genç sormuş;
"Bir sorum da Melih Gökçek'e. Geziciler fıskiyemi kırdı diye davacı olan Gökçek, Tanklar asfaltlarımı parçaladı diye neden Fetö davasına müdahil-davacı olmuyor?"
değişim demiş bir arkadaş arka sayfalarda..doğrudur...tamda değişim zamanı...15 yıllık keyfi keder idarede bozduklarını değiştirmek için fırsat bu fırsat..onun için HAYIR...
Bakalım: Başbakanın istifa ölçüsünde iddiaalaştığı Eyalet kurma Yetkisi Polemiği neymiş:
Referanduma saatler kala, cumhurbaşkanlığı sistemini öngören Anayasa değişikliği ile “eyalet sisteminin” getirileceğine tartışmalar sürüyor.
"Başbakan Binali Yıldırım'ın, “Eğer Anayasa teklifinin herhangi bir yerinde eyalet sistemi varsa, görevi bırakırım” açıklamalarına yanıt CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ten geldi. Gök, Anayasa'nın, “ İdarenin bütünlüğü ve kamu tüzel kişiliği”ni düzenleyen 123. Maddesi'ni anımsatarak, “Anayasa'nın 123. Maddesi'nde yapılan değişiklikle Cumhurbaşkanı'na verilen yetkiyle, il il, ilçe ilçe, belediyeleri ve muhtarlıklar dahil bunlar üzerinde her türlü idari yetkiyi kullanabileceğini buna eyalet sisteminin de dahil olduğunu söyledi.
Levent Gök, Anayasa'nın 123. Maddesi'nde yapılan “kanunla veya Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle” şeklindeki değişikliği anımsatarak, “Sayın Başbakan daha neyin değişmediğini bilmiyor. Bu yetkiyle cumhurbaşkanı her türlü idari değişiklik yapabilir ve eyalette buna dahil. Şimdi Sayın Başbakan'a düşen derhal istifasını sunmaktır” dedi."
Sn. rumenige Siz de bilerek/bilmeyerek aynı hatayı tekrarlıyorsunuz...
Bu polemikler veya Anayasa değişikliği tartışmaları..AKP ve diğerleri meselesi değildir...AKP Parti yöneticileri işin Esasını anlatamadıkları için Propaganda ve Reklam ile Milleti ikna edebileceklerini zannettiler...
1946 Tek Parti rejimini çağrıştıran yöntemlerle Yetkililer bu işi götüreceklerini sandılar..Çünkü destekçileri aslında Uluslarüstü/uluslararası bir koalisyondu...Bunların kontrol ettikleri medya ve iletişim ağı üzerinden Milleti yönlendirebilecekleri sandılar..maaşlılar dışında Gönülden çalışan hiç bir Evetçiye rastlamadımm..Hayırcılar ise Parası olan Partililer hariç hep Gönüllü çalıştılar...ve halende çalışıyorlar...bizim gibi...yani aslında şu parti bu parti beni hiç ilgilendirmiyor..Özgürlüklerimize ve Haklarımıza sahip çıkıyoruz...sizin niçin Evet dediğiniz beni ilgilendirmez..hatta demokratik özgürlüğünüz der geçerim..ancak Anayasa değişikliği ile getirilmek ve yapılmak isteneleri gizlemek bilerek veya bilmeyerek sizin de bu vebali taşımanızı değiştirmez..
Şimdi buradan bazı tartışmalar kanalıyla gerçeği görmüş olmanız lazım..vicdanınız elveriyorsa...özgürlüğünüzü, mal ve can emniyetinizi Objektif Hukuk kuarallarına değil...Tek Bir Kişiye, onun keyfine bırakabilirsiniz...
Ancak tavsiyem Sn. Başbakan ve Birçok Milletvekili gibi işin özünü bir gerçek bilene sorup öğrenebilirsiniz...bu iş Evet veya Hayırdan ziyade...Özgürlük ve Egemenlik alanlarını ve her türlü idari yapıyı kapsamaktadır.