MR. Sütbıyık.
Bize ver o güzel teknikleri, taktikleri de 10 milyonderler kulübüne biz de katılalım artık.
Printable View
malesef katılmıyorum.Dema hareketli ortalama gayetiyi çalışıyor 4 saatte.Tabiki başarı oranı %100 değildir.Fırsatlar hiçbir zaman bitmez.Teknikten anlayan biri zaten bunuda bilir.Önemli olan stop noktasını belirleyipkatlanılacak zarar hesab edilerek işlem yapılır.4 saatlik sistemler, zaten statik olarak kabul ediyor ve üstünde indikatör kullanmayı bilmiyorsan zaten teknikçi değilsindir.Ama bende asıl olarak teknikçi değil temel analizciyim.Bu konuda da gayet iyiyim.
Son günlerde doların hareketi tamamen birileri tarafından yapıulan manipulasyona dayalı. Bu hareketlerin ne temelle nede teknikle bir alakası yok.aki cephaneleri yeterli gelmeyene kadar
Ha bu arada atlamışım , türkiye saati ile yapılan günlük kapanışlarn anlam ifade eder.uzak doğu piyasası gibi saatlerde işlemler sığ ve etkisi genelde geçici olur.Londra piyasası bizle tam olmasada yakın bir zamana denk gelir.FX işlemi yapmıyorsan zaten Türkiye kapanışına göre işlem yapmak zorundasın.
kamu bankalarındaki döviz stoğunu ve döviz alım satım işlemlerini ( ki bu türev piaysada tl kullanılarakda yapılabilir) çok merak ediyorum.