Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Borsada çok para kazandım ama onla teselli oluyorum, sende fonda kazanmışsındır mutlaka :) 100k artıdayım 2 ay öncesine göre portföy
Alıntı: Originally Posted by eaw Borsada çok para kazandım ama onla teselli oluyorum, sende fonda kazanmışsındır mutlaka :) 100k artıdayım 2 ay öncesine göre portföy Ana para ne kadardi Yani yuzde olarak kazancin ne 1 ayda
Alıntı: Originally Posted by Webster Ana para ne kadardi Yani yuzde olarak kazancin ne 1 ayda 120k idi 220k olmuş 🙂 Defalarca %10 %15 ve üzerini yakalayıp satttığım hisse oldu
Yarından sonra kredi faizleri 0,78'e düşecekmiş. Bloombergte konuk söyledi az önce.
Alıntı: Originally Posted by eaw 120k idi 220k olmuş 🙂 Defalarca %10 %15 ve üzerini yakalayıp satttığım hisse oldu Insan bize de soyler
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yarından sonra kredi faizleri 0,78'e düşecekmiş. Bloombergte konuk söyledi az önce. Emlak kredileri mi
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Emlak kredileri mi Mert hep soruyorsun. Ballı sütü hazırla iç. Konut faizleri tabii ki.
Alıntı: Originally Posted by eaw Varamadım daha üstad ama gayretli çalışmalarım devam ediyor😊 Yaw altı üstü bir defa çakacan.