Printable View
ıpv 0,10 tdg 0,06 tte 1.01 tta 2,16
Alıntı: Originally Posted by HMZ STBYK temmuz ayındaki çalkantıda hisse yoğu fönler içinde yukarı yapmıştı... ya hisse seçimlerini ya da hedge i iyi yaptılar ... Hangi fon? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nnf; %+0,29
Alıntı: Originally Posted by Lemon Nnf; %+0,29 Endeksten bir hayli geri kalmış bugün.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Endeksten bir hayli geri kalmış bugün. Endeks mi shortladılar acaba 🧐
Yüzde 1 üzerinde diyenler vardı Alıntı: Originally Posted by Lemon Nnf; %+0,29 Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Camit Endeks mi shortladılar acaba [emoji3166] Alakası yok gibi. Ben türev enstrumanlarla çok fazla işlem yapmadıklarını düşünüyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by vagus Yüzde 1 üzerinde diyenler vardı Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Maalesef bende öyle düşünüyordum hepimizi yanılttı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi