ya faiz ya dolar düşecek.
Printable View
ya faiz ya dolar düşecek.
EM'lere akan para bir kaç ay öncesindeki dolar gibiymiş..
Yani en kalabalık trade durumu..
Bizdede kalabalık mı bilmiyorum ama bildiğim EM'ler içinde CARRYcilere en yüksek faizi veren ülkeyiz..
Bazıları buna istikrar diyorlar..tam gülmelik..neyse konumuz bu değil..
Bir taraftan ECB ,BOJ para çoğaltmaca, diğer tarafta yığılmalar..
Risk algısı ne zaman bozulur..Hele birde Yellen teyze güvercin felan olursa..
Belki aylar daha sürer..bilinmez..
Fakat bir gün gelir bir çatapat yeterli olur..
Ön kol , bacak..antrikot..:)
Aşağıdaki resimde hayvanlara yazık etmişler..
Oradan geçebilmek..zor iş..
Pek çoğu topallıyor olmalı..:)
Sn enki; bakış açımız aynı.:)
Dünya da bedava para çok FED ve ECB artık bu işi yavaş yavaş sonlandırmayı dillendirmeye başladılar, oralarda işler düzeldi gibi..
BALON'un şişmesine daha ne kadar izin verirler bilinmez? zaten bunu artık büyük parada istemez....
Tekrar para kazanmak için piyasaların dip ve kartların yeniden dağıtılması gerek!
Yok DOW 40.000 S&P'yi 5.000 yapacaklarsa yapsınlar, dünyada katılımcıda olmaz, satmak istediklerinde alıcı da olmaz.....
Benim tahminim bildiğimiz tarihin en iğrenç rallisinin sonuna gelmiş gibiyiz...
Benim amacım kazanmak değil korunmak olduğu için canları ne istiyorlarsa yapsınlar...
Burada asıl marifet Zaman ve Sabır eden kazanacak......
Yani...
Flash crash yolda mı diyorsunuz? :oleyo:
Helikopter de uyar. Battı balık yan gider misali onlar bastıkça biz alırız :D
Burada yazılanları okuyunca aklıma geldi. Milyar Dolar değeri olan Avrupa'lı bir şirket Turkiye'den çıkmak icin kıvranıyor. Zararla da olsa işlerini satıp çıkmak istiyorlar ama alıcı bulamıyorlar. 15 Temmuz'un başı olduğu iddia edilen Akın Oztürk mahkemeye götürülürken küfürler hakaretler arasında adama urgan fırlatmışlar - birilerinin bu eylemleri planladığı çok açık zira aynı tiyatroyu Ergenekon/Balyoz zamanlarında da görmüştük. Yoksa adamın aleyhinde 1 tane elle tutulur delil yok, Hulusi Akar'a sorun onun çagrısıyla geldim diyor ama Akar'dan ses yok.