-
evcil bir hayvana kötü davransan hayvan hemen tepkisini verir. Vurduysan yaklaşmaz san bir daha.Bağırdıysan kaçar veya siner. Bir daha yanına gelmez. Elinde yapacak başka bir hamlesi yoktur. Ama bir şekilde tepki verir çünkü zarar görecek canı acıyacak. Peki , orada durum böyleyken , aklını kullanıyorken , bizim halkımız eli bu kadar güçlüyken neden kullanmaz ki bu gücü hiçbir tepki vermez ki . Her 3-5 yılda bir bu güç sandıkta veriliyorken..
-
Dinime küfreden müslüman olsa diyeceğim.
şimdi bir konuşacagım...bunları muhakeme ile sarma yaparım da...dur bakalım...
-
Birde millet çıkmış Bahçeli soylu görevden alınırsa hükümeti bozar diyor:)
Yav hükümeti bozsa ne olur ilk seçimde alıcağı oy %6-7 anketlerde parlementoya bile giremez.
Ak parti düşe kalka %30-35 arası oy alır.RTE bir hamle yapıcaksa uzun vadeli bahçeliyi de yer siyaset bu.
bknz geçmişine.
-
çünkü o yobaz laikler yüzünden TRAVMA YAŞADI...katsayı,islamın en temel emri tesettür yasaklandı..hem de halkı %80 müslüman ülkede oldu......
sen nerede yaşıyorsun..veya yaşın kaç...bunun için bunların teminatı olarak gördüğü partiyi , ne halt ederse etsin, destekliyor..
halka gram saygınız olmadığı söylemlerden belli..
-
şu david offla babacana ayar oluyorum.
İster dış siyaset ister ekonomi sanki bunların hiçbir payı yok.
sanki bunların döneminde herşey şıkır şıkırdı.
Bu arkadaş ekonomi idare ederken yapılan özelleştirmeler benim dönemimde yapılsaydı ekonomiyi ben de o kadarlık götürürdüm.
hangi atılımı yaptı? taksitle ev satıldı.
şimdi habire şöle de böle de şunu yapacağım da katma değer de gençler de şu bu.
basit bi sorum var abi niye yapmadın? 10 seneden fazla oralardaydın
-
Bu sahis forumun kuruldugu gunden beri gelmis gecmis en ezik uye herhalde . insanlar zarar ettigi icin degil senin gibi insanlarin yazdigi sacmaliklari okumamak icin basliga girmiyor artik!!
-
...burası senin yoldaşların belde parti teşkilatı değil...Ağzına geleni söylersen istemediğini işitirsin..
burada halka saygılı olacaksın.ELEŞTİRİ İLE HAKARETİ anlayan ıq yoksa sessizce otur.
-
reis konuşuyor.
finans manipülasyonlarına izin vermeyeceğiz, oyunları bozacağız, ekonomik gerçeklikle alakası yok dedi.