Bunun sonucu hiperenflasyon olacak
Printable View
Yılanı kirpiyle mi değiştirsek, devamlı iğne atıyor bu, şimdi 10.70e iğne attı, yılan tıssslıyordu, kirpi ne diyor var mi dilinden anlayan? Tlye atlayacam diyor gibi geldi bana
Arkadaşlar bu akşam niye herkes burada.dolar çok arttı enflasyon dizginlenemez sıkıntı çekeriz diye değil mi.peki dolar düşmeli mi sizce.ya da nasıl düşecek.faiz artışı ile dusecekse bu yüksek faizi kim ödeyecek.bu yüksek faizi alan adam misal uc ay sonra daha yüksek miktarda TL ile olar talep ederse ne yapacagiz
Durduraman babam durduraman. Kur enflasyonu enflasyon kuru besler. Sarmala girersin. Aha Arjantin, Venezuela orada. Yok boyle bir politika. Var olan altyapini da kaybedersin.
Ben birşey bildikleri için, cari açığı düşürmek için falan filan, yaptıklarını düşünmüyorum. Kuru baskılamak için çok uğraştılar baktılar olmuyor, salın gitsin anasını satıyım dediler. Faizi düşürelimde en azından kurun yükselmesinin bahanesi olsun. Heralde birazda işe yarar dediler gibi geliyor. Araya faiz haram göndermeleride yaparız oldu bittiii.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında boşa tartışıyoruz.bu buhrandan çıkış yok.ortada enkaz var kabul etmiyoruz