Yatırım mı :) 66.50 den dehledim gitti
Printable View
dolar bazlı, 2020 ocak ayı zirve fiyatından işlem görüyoruz. Ben uzun vade bakarım diyenler için de 1994 yılı ocak ayı, ilk haftalık dipten işlem görüyoruz. yine dolar bazlı 10 haftadır aralıksız düşüyoruz. geçen haftayı hesaba katmıyorum.
Bu süreçte birileri zenginleşiyordur muhakkak, hayrına yapmıyodur elbet, ama yatırımcısı telafisi zor kayıplar yaşıyor. düşündürücü. Niye böyle olur ki muhakkak bilen bir üstad vardır.
Güzel haber de f/k 200'ün altına indi. :oleyo:
gerçeklere gözünü kapatmış bir güruh. onları ve görüşlerini ciddiye alan değer atfeden insanlarda bu hatalarının bedelini ödedi, ödüyor. keşke buralarda olsalardı da, biz garip gurebayı bilgiye boğsalardı :plc:. değerli bilgide değerli bilgi, al sana değerli bilgilerin karşılığı, ne kadar değerliymiş bu bilgiler, canlı canlı izliyoruz. :kmk:
bu adamlar araştırılmalı, mal yedirirken heryerden saldırdılar hemde fake hesaplarla, şimdi ortada yoklar. düşüyor bu kadar övmeyin dedik sanki biz ortak değiliz şirkete. ondan sonra temel birkaç veri ile türlü hakaretler işittik. kimi ceza yedi kimi de ceza yemeden ortadan kayboldu. aslolan fiyattır gerçekler ortada.